Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Aurescu l-ar putea ancheta pe Putin! A fost ales judecător al Curţii Internaţionale de Justiţie a ONU și e primul român care îndeplineşte această funcţie

Publicat:

Bogdan Aurescu l-ar putea ancheta pe Putin! A fost ales judecator al de Justitie a ONU și e primul roman care indeplineste aceasta functie

Fostul ministru de a fost ales, joi, judecator al de Justitie a ONU, fiind primul roman care indeplineste aceasta functie.

Fostul ministru de Externe al Romaniei, actualmente consilier prezidențial, a fost co-nominalizat pentru aceasta candidatura de alte 9 state in afara de Romania: Olanda, Portugalia, Suedia, Letonia, Italia, Polonia, Peru, Estonia și Bulgaria.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Romanii, discriminați la europarlamentare

06:35, 13.04.2024 - Romanii nu beneficiaza de aceleași sanse de a fi aleși in Parlamentul European precum restul europenilor.  Printr-o serie de masuri evident restrictive, legislația romana iși faulteaza propriii cetațeni. Mai exact pe romanii care vor sa candideze fie ca independenți, fie din partea unor partide mai…

Romania incepe cel mai complex exercițiu NATO la Marea Neagra: mii de militari și 135 de nave, aeronave și ambarcațiuni

14:10, 06.04.2024 - Forțele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 - 21 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 24”, la care vor lua parte 12 state aliate și partenere, precum Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Țarilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia și SUA.

Klaus Iohannis este un „candidat rezonabil” la sefia NATO, afirma Slovacia, care nu dezvaluie daca il susține pe acesta sau pe Mark Rutte

21:35, 04.04.2024 - Candidatura lui Klaus Iohannis la conducerea NATO este legitima, a declarat joi, 4 aprilie, ministrul slovac de externe Juraj Blanar, care nu a exprimat insa sprijinul tarii sale pentru actualul presedinte roman, ci a spus ca asteapta sa vada cum intentioneaza cei doi candidati sa protejeze interesele…

Ce datorie are fiecare roman ca urmare a imprumuturilor facute de Guvern

18:11, 19.03.2024 - In perioada 2022-2023, datoria externa bruta Romaniei a crescut cu 17%, adica cu suma de 25 de miliarde de euro. Acest lucru inseamna ca la inceputul anului 2023 fiecare roman in viata avea o datorie facuta de stat in contul sau de 8.815 euro.Datele guvernamentale oficiale arata ca pe parcursul anului…

Opt țari UE, inclusiv Romania, cer noi sancțiuni impotriva Rusiei pentru moartea lui Navalnii

20:20, 29.02.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Romania si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE, potrivit Agerpres. 

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?