Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bobi, desemnat de Cartea Recordurilor drept cel mai bătrân câine din lume, pierde titlul după o investigație

Publicat:
Bobi, desemnat de Cartea Recordurilor drept cel mai bătrân câine din lume, pierde titlul după o investigație

(GWR) a revocat titlul de "cel mai batran caine din lume", pe care l-a acordat anul trecut unui caine portughez care acum nu mai este in viata, intrucat nu a gasit dovezi concludente potrivit carora patrupedul ar fi trait mai mult de 31 de ani, a precizat joi aceasta organizatie, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai batran om din lume, nu ar fi, de fapt, cel mai batran. Un barbat din Peru susține ca are mai mult cu 13 ani

23:26, 09.04.2024 - La cateva zile dupa ce Guinness World Records l-a desemnat pe britanicul John Alfred Tinniswood, de 111 ani, ca fiind cel mai batran om din lume, autoritațile din Peru susțin ca, de fapt, un barbat din regiunea Huanuco este cu mult mai in varsta, avand 124 de ani, relateaza Reuters.

Catalin Preda, desemnat de European Aquatics drept cel mai bun saritor in apa de la mare inaltime din Europa

16:20, 06.04.2024 - Catalin Preda (32 de ani), sportiv legitimat la CSA Steaua, a fost desemnat de catre European Aquatics drept cel mai bun saritor in apa de la mare inalțime din Europa. Preda a cucerit, la 15 februarie, medalia de bronz in proba masculina de sarituri de la mare inaltime (27 metri), la Campionatele Mondiale…

Rusia califica drept provocare atacul cu drona de la o baza militara din Transnistria

15:15, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Hitul 'Flowers' al cantaretei Miley Cyrus, desemnat cel mai bine vindut single al anului 2023

23:55, 27.02.2024 - Hitul "Flowers" al cintaretei Miley Cyrus a fost desemnat luni cintecul cu cele mai mari vinzari in anul 2023, o performanta reusita pentru prima data de artista americana in acest clasament anual intocmit de Federatia Internationala a Industriei Fonografice (IFPI), informeaza Reuters. Acest cintec…

Cel mai batran caine din lume isi pierde titlul, dupa o ancheta Guinness World Records FOTO

12:35, 23.02.2024 - Un caine pe nume Bobi, care primise anul trecut titlul de cel mai batran caine din lume, a fost detronat postum de catre Guinness World Records. Decizia de retragere a acestui titlu a venit la inceputul anului, in ianuarie, potrivit yahoo!news.

Guinness World Records i-a retras unui caine post-mortem titlul de 'cel mai batran caine din lume'

19:20, 22.02.2024 - Guinness World Records i-a retras unui caine, post-mortem, titulatura de ”cel mai batran caine din lume”, din cauza unei dispute privind varsta sa reala, relateaza BBC. Guinness World Records (GWR) a declarat ca nu are nicio dovada ca patrupedul, care a murit anul trecut, era atat de batran pe cat…

Deținerea unui caine rasa XL Bully, o infractiune in Marea Britanie

18:30, 03.02.2024 - Detinerea unui caine neinregistrat din rasa XL Bully va deveni o infractiune in Anglia si Tara Galilor incepand de joi, conform planurilor guvernamentale de a elimina treptat aceasta rasa de caini care a fost acuzata de atacuri fatale asupra oamenilor si a altor animale, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?