Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bobby Keys, saxofonistul legendar al Rolling Stones, a murit

Publicat:

"Rolling Stones sunt bulversati de pierderea bunului lor prieten si saxofonist legendar Bobby Keys', au transmis membrii trupei, subliniind ca Bobby a adus o contributie muzicala unica grupului incepand cu anii '60. Ne va lipsi mult, au adaugat ei. 

Nascut in Texas, la 18 decembrie 1943, Bobby Keys a fost indragostit de jazz si a imbratisat saxofonul inca din tinerete. Talentul sau l-a facut rapid un artist foarte cautat si s-a alaturat grupului Rolling Stones incepand cu anul 1964. 

A avut de asemenea colaborari cu grupul The Beatles, in anii '60, si cu alti interpreti de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A murit saxofonistul american David Sanborn. Avea 78 de ani

11:01, 15.05.2024 - Saxofonistul american David Sanborn, a carui influenta asupra industriei muzicale a depasit cu mult universul jazzului datorita colaborarilor sale cu David Bowie, Stevie Wonder si Bruce Springsteen, a murit la varsta de 78 de ani din cauza unui cancer, informeaza AFP.

Eric Clapton și pasiunea sa nebuna pentru mașini: De la Ferrari-ul uitat la legendele sale motorizate

18:55, 30.03.2024 - Rockul și mașinile par sa fie o combinație perfecta pentru legendele muzicale, iar Eric Clapton nu face excepție. De-a lungul carierei sale extraordinare, Clapton și-a folosit o buna parte din averea sa pentru a-și satisface pasiunea pentru mașinile stralucitoare, adaugand in și scoțand din garajul…

Saxofonul, pasiunea neștiuta a „omului” Alin Tișe. Șeful CJ Cluj nu exclude prezența la Untold: „Mie mi-ar placea și cred ca m-aș descurca”

13:05, 12.03.2024 - Inainte de a fi politician, Alin Tișe este om. Ca fiecare dintre noi, liderul forului administrativ județean clujean are diverse pasiuni și modalitați de relaxare sau de petrecere a timpului liber.

„Sunt un amant slab, sunt urat, de ce eziți?” Scrisorile artistului Eric Clapton pentru soția prietenului sau, scoase la licitație

10:25, 27.02.2024 - Scrisori de dragoste de la Eric Clapton catre Pattie Boyd, in timp ce aceasta era casatorita cu George Harrison, vor fi vandute la licitație, dezvaluind unul dintre cele mai cunoscute triunghiuri amoroase ale rockului.

Armin Nicoara și Claudia Puican, inca o masura de precauție in caz ca divorțeaza! Dupa ce au facut contract prenupțial, acum cei doi au mai luat o decizie importanta. Saxofonistul spune motivul!

22:50, 21.02.2024 - Claudia Puican și Armin Nicoara s-au casatorit in urma cu doi ani, insa nu inainte ca cei doi sa semneze un contract prenupțial in cazul in care vor ajunge, din nefericire, la divorț. Aceștia insa au mai luat acum inca o masura de precauție pentru a fi siguri ca in cazul unui separari, niciunul nu va…

The Beatles: Patru filme, o poveste "cea mai celebra trupa din toate timpurile"

18:25, 21.02.2024 - Sir Paul McCartney, Sir Ringo Starr și familiile lui John Lennon și George Harrison au acordat drepturi complete asupra poveștii de viața și a muzicii formației Beatles pentru un scenariu de film.

Patru filme despre The Beatles pentru a oferi punctele de vedere ale fiecarui membru, regizate de Sam Mendes

10:00, 21.02.2024 - Cineastul britanic Sam Mendes va realiza un proiect inedit despre legendara trupa rock, care va oferi perspectiva fiecaruia dintre membrii sai, a anuntat marti Sony Pictures Entertainment. Potrivit Sony, aceasta este "prima data cand Apple Corps" (casa de discuri fondata de The Beatles), membrii…

„BLUE CHILLI”: seara de jazz cu saxofonistul TONY LAKATOS

10:06, 16.02.2024 - Joi, 22 februarie 2024 (19.00), BIG BAND-UL RADIO ROMANIA ne invita la o noua seara extraordinara de jazz pe scena Salii Radio! De aceasta data, invitatul special al evenimentului este renumitul saxofonist TONY LAKATOS, nascut intr-o familie de muzicieni


Ce parere ai despre aceasta stire?