Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blestem la Dinamo! Moartea îi loveşte neîncetat pe “câinii roşii”! DEZVĂLURI ULUITOARE!

Publicat:

pare blestemat. Moartea nu îi slabeste deloc pe “câinii rosii&". Cazurile Catalin Hîldan si sunt cele mai cunoscute, însa nu sunt singurele, din nefericire.

Odata cu disparitia fulgeratoare a “&", alb-rosii au trecut de la o tragedie la alta. Din fosta generatie de juniori nascuti în anul 1986, trei fotbalisti nu se mai afla printre noi. Acestia nu s-au prapadit pe teren, asa cum s-a întâmplat cu Hîldan si cu Ekeng.

“Dintre noi, trei jucatori au murit. Din pacate,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SuperLiga: U Cluj vs Dinamo - Totul sau nimic pentru „cainii rosii”

10:15, 04.05.2024 - U Cluj - Dinamo, meci contand pentru etapa a 8-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, sambata, 4 mai, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

SuperLiga: Otelul vs Dinamo - Misiune dificila pentru „cainii rosii”

07:55, 08.04.2024 - Otelul - Dinamo, meci contand pentru etapa a 3-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, luni, 8 aprilie, de la ora 20:30, la Galati, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

SuperLiga: Dinamo vs Petrolul - „Cainii rosii”, sub presiune

07:40, 01.04.2024 - Dinamo - Petrolul, meci contand pentru etapa a 2-a a play-out-ului din campionatul Romaniei, este programat, luni, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul Arcul de Triumf, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

FC Hermannstadt – Dinamo București 3-0. „Cainii roșii” incep play out-ul cu o infrangere drastica

20:40, 17.03.2024 - FC Hermannstadt a invins-o la scor de neprezentare pe Dinamo București, in primul din cele noua meciuri ale play out-ului. Sibienii au marcat trei goluri intr-un interval de doar 9 minute. Pana la meciul dintre FC Voluntari și UTA Arad, Dinamo iși pastrea

Dinamo, victorie uriașa in fața celor de la FC Hermannstadt. „Cainii roșii” sunt la doua puncte de baraj

21:05, 27.02.2024 - Dinamo a caștigat trei puncte mari in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce a invins-o in aceasta seara pe FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, in etapa cu numarul 28 a Ligii 1. Singurul gol al partidei de pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitala a fost marcat…

De ce sunt montate aceste bile colorate pe firele de inalta tensiune.

21:00, 26.02.2024 - Bilele colorate plasate pe firele de inalta tensiune sunt esențiale pentru siguranța traficului aerian și prevenirea accidentelor grave. Aceste elemente vizibile au rolul de a atrage atenția piloților de avioane, elicoptere și alte mijloace de transport aerian, avertizandu-i cu privire la prezența cablurilor…

SuperLiga: CFR Cluj vs Dinamo - „Cainii rosii” cauta surpriza in Ardeal

08:25, 23.02.2024 - CFR Cluj - Dinamo, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Romaniei, este programat, vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Premiera ”Sleeping Dogs”, cu Russell Crowe, o superproducție dupa o carte a unui roman. A fost consilierul lui Adrian Nastase!

12:01, 15.02.2024 - Peste cateva zile, in Statele Unite, va avea loc premiera superproducției cinematografice ”Sleeping Dogs”. Interesant este ca filmul hollywoodian este bazat pe cartea scriitorului și ziaristului roman Eugen Ovidiu Chirovici. Este vorba de romanul ”The Book of Mirrors” (”Cartea oglinzilor”), scris in…


Ce parere ai despre aceasta stire?