Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bill Gates, după ce a văzut teoriile conspirației care îl vizează: sunt nebunești și malefice

Publicat:

și filantropul afirma ca a este uimit de volumul teoriilor conspirației, „nebune” și „malefice”, care il privesc și care se raspandesc pe rețelele sociale in timpul pandemiei COVID-19, declarand și ca ar dori sa exploreze ce se afla in spatele lor, relateaza Reuters.

Citește și: SURSE - arunca in aer negocierile dintre USR-PLUS și PNL

Intr-un interviu acordat Reuters, Gates a vorbit de milioanele de postari online și „teorii nebunești ale conspirației” despre el și despre expertul american de varf in boli infecțioase .…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bill Gates: Victoria impotriva poliomielitei inca incerta, in ciuda miliardelor investite

16:35, 28.04.2024 - Succesul in lupta pentru eradicarea poliomielitei nu este garantat, a declarat miliardarul din domeniul tehnologiei devenit filantrop Bill Gates, a carui fundatie a investit miliarde de dolari in aceasta campanie, informeaza Reuters.

Revolut vizeaza investiții de peste 100 de milioane de dolari in Mexic

21:15, 17.04.2024 - Compania Revolut intenționeaza sa investeasca peste 100 de milioane de dolari in Mexic in acest an, a declarat miercuri, pentru Reuters, unul dintre directori. Directorul executiv din Mexic, Juan Miguel Guerra, a declarat intr-un interviu ca cea mai mare parte a planului de investiții va fi folosita…

Synchron, companie finanțata de Jeff Bezos și Bill Gates, va incepe testele la scara larga cu implanturi in creier

16:55, 09.04.2024 - Synchron Inc, un rival al start-up-ului Neuralink de implanturi cerebrale al lui Elon Musk, se pregatește sa recruteze pacienți pentru un studiu clinic la scara larga, necesar pentru a obține aprobarea comerciala pentru dispozitivul sau, a declarat directorul executiv al companiei pentru Reuters.

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs. Acuzațiile care il vizeaza pe rapper

09:50, 26.03.2024 - Agenti ai Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au deschis o ancheta care il vizeaza pe starul hip-hop Sean „Diddy” Combs si au perchezitionat proprietatile acestuia din Los Angeles si din zona Miami, au anuntat luni oficiali ai agentiei, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

Votul de Super Tuesday a inceput in SUA: Trump vizeaza eliminarea rivalei republicane, Nikki Haley / Taylor Swift, mesaj cu indicații electorale

05:10, 06.03.2024 - Donald Trump urmareste sa o scoata din cursa pe singura sa contracandidata ramasa pentru nominalizarea republicana la presedintia SUA, Nikki Haley, cu ocazia votului din Super Tuesday (Super marti), aflat in plina desfasurare, ceea ce i-ar permite sa isi concentreze ulterior energia de campanie asupra…

HP susține ca a fost inșelata cu 4 miliarde de dolari de „Bill Gates al Marii Britanii”

18:05, 12.02.2024 - Hewlett-Packard acuza in instanța ca a pierdut peste 4 miliarde de dolari in urma achiziționarii Autonomy, compania britanica de software cofondata de antreprenorul tech Mike Lynch, poreclit „Bill Gates al Marii Britanii”, relateaza Reuters.

Cine și de ce crede in teoriile conspirației. Americanii publica rezultatele interesante ale unui studiu de amploare

23:30, 07.02.2024 - Un studiu internațional facut pe un numar impresionant de persoane dezvaluie caracteristicile persoanelor care sunt predispuse sa creada in teorii ale conspirației. Pentru aceștia, parerile pot fi greu schimbate.


Ce parere ai despre aceasta stire?