Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biden îl numește pe atacatorul de la Chattanooga un "jihadist pervertit", la ceremonia în memoria celor patru militari uciși

Publicat:

Vicepreședintele Statelor Unite Joe Biden l-a numit sambata pe barbatul care a impușcat mortal patru militari pe 16 iulie un "jihadist pervertit", in timpul unei ceremonii in memoria militarilor uciși la Chattanooga, Tennessee, relateaza Reuters.

Biden a declarat în fața participanților la ceremonie ca ideologia care l-a împins pe
, un inginer în vârsta de 24 de ani, sa se comporte ca un nebun în doua facilitați militare locale nu se potrivește cu caracterul național.

"Când acest jihadist pervertit

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Minneapolis. Cel puțin trei oameni, printre care și un polițist, au fost uciși

10:40, 31.05.2024 - Cel puțin trei oameni au fost ucisi joi intr-un atac armat in orasul american Minneapolis, printre care si un ofiter de politie si un suspect, au anuntat autoritatile locale, relateaza Reuters.

Turiștii uciși in Afganistan erau spanioli

09:05, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Robert Fico a fost operat din nou. Premierul slovac, in continuare in stare „foarte grava”

15:50, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, grav ranit dupa ce a fost impușcat pe 15 mai intr-o tentativa de asasinat, a fost operat din nou vineri, iar starea sa se mentine grava, au anunțat directoarea spitalului unde este internat si ministrul de interne Robert Kalinak, transmit agentiile AFP si TASR, citate de…

Poveste groaznica din Gaza: tocmai nascuse o fetița și apoi cei 13 copii i-au fost uciși

19:55, 21.04.2024 - O fetita a fost adusa pe lume din pantecele unei palestiniene ucise alaturi de sotul si fiica ei de un atac israelian in orasul Rafah din Gaza, unde 19 persoane au murit in cursul noptii in urma intensificarii loviturilor, au declarat oficiali palestinieni din domeniul sanatatii, potrivit Reuters, informeaza…

Impușcaturi la o petrecere din orașul american Memphis: Cel puțin 2 morți și 6 raniți. Suspecții, cautați de poliție

09:51, 21.04.2024 - Cel puțin doua persoane au fost ucise si alte șase ranite dupa ce au fost impușcate in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis, din statul american Tennessee. Cel puțin doi suspecti sunt cautati de autoritați, a anunțat poliția americana, citata de Reuters și CNN.Potrivit poliției, impușcaturile…

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Neobișnuit: Papa Francisc nu a rostit predica din Duminica Floriilor, dar a prezidat ceremonia

15:45, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit peste citirea predicii in timpul liturghiei prilejuite de Duminica Floriilor in fata a zeci de mii de persoane reunite Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze ceremonia, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?