Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bicarbonatul şi mierea, mai eficiente decât antibioticele. Leacuri băbeşti recomandate de medici

Publicat:

Cand sunteți raciți e bine sa consumați multe lichide, printre care ceai, supa sau compot la temperatura camerei. "Cei bolnavi trebuie sa ia zilnic un gram de vitamina C, pentru ca le intarește rezistența organismului la infecții, le consolideaza pereții vaselor de sange și le da o stare de bine. Pe langa fructe proaspete, puteți gasi vitamina C și in ardei grași și frunze de patrunjel verde, pe care il puteți folosi in salate și supe", recomanda Elena Lațcan, medic ORL, scrie doctorulzilei.ro.

Daca aveți dureri in gat sunt utile cateva felii de lamaie cu miere. Cei care au nasul infundat,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa menții curațenia in baie cu efort minim: Tehnici și produse recomandate

16:55, 15.04.2024 - Menținerea curațeniei in baie este esențiala pentru sanatatea ta și a familiei tale, dar poate deveni adesea o sarcina consumatoare de timp și energie. Totuși, cu tehnicile și produsele adecvate, acest proces poate fi simplificat semnificativ. In acest articol, vom explora modalitați eficiente de a…

Natura si antibioticul ei! Leacuri babesti pentru viroza si gripa! (FOTO)

01:30, 03.04.2024 - CE TREBUIE SA STIM…Raceala si gripa sunt cele mai comune infectii ale sistemului respirator. Si sunt diferite, chiar daca par similare. Aceste doua afectiuni sunt atat de recurente, intrucat se repeta an de an, mai ales in sezonul rece, incat rata imbolnavirilor este foarte dificil de determinat cu…

Superalimentul care are mai multa vitamina B decat carnea. Ce beneficii mai are pentru sanatate

19:25, 18.03.2024 - Carnea este unul dintre cele mai iubite alimente, nelipsite din dieta multor oameni. Exista, insa, și persoane care vor sa o inlocuiasca, insa nu știu care sunt produsele ce ii poț imita perfect proprietațile. Afla ca exista un aliment care conține mai multa vitamina B decat carnea și are numeroase…

Care sunt cele 6 semințe cu efect terapeutic? Beneficiile sunt nebanuite

18:10, 05.03.2024 - Semințe de chia. Mici dar puternice, semințele de chia sunt o sursa importanta de nutrienți. O porție de 2 linguri de semințe de chia conține 9 grame de fibre, 4 grame de proteine și o cantitate semnificativa de micronutrienti, inclusiv fier, magneziu, fosfor și zinc.O sursa excelența de acizi grași…

Ce sa faci sa iți creasca parul mai repede. Sfaturi pentru un par lung și sanatos

15:05, 29.02.2024 - Viteza de creștere a parului depinde de anumiți factori, precum varsta, tipul de par, starea generala de sanatate și anumite afecțiuni medicale. Cu toate astea, poți apela la anumite trucuri daca iți dorești o podoaba capilara bogata. Dieta și alimentele pe care le mananci conteaza, de asemenea, in…

Beneficii pentru sanatate ale migdalelor: Ajuta la calmarea, tonifierea și intinderea pielii

11:51, 27.02.2024 - Migdalele sunt adevarate cufere de comori atunci cand vine vorba de nutrienți precum vitamina E, zinc, potasiu și acizi grași. Acestea va pot stimula memoria, pot menține o vedere buna, poți stimula sistemul imunitar și chiar va ajuta la imbunatațirea digestiei. Acestea sunt și o sursa potrivita pentru…

Hi-Vision Meiryo, tehnologie revoluționara antireflex pentru lentile cu o claritate superioara care dureaza

15:40, 22.02.2024 - Pentru orice purtator de ochelari, claritatea vederii sale depinde atat de abilitatea lentilelor de a imbunatați imaginea, cat și de capacitatea lor de a se adapta condițiilor de mediu. Schimbarile bruște de temperatura, umiditatea sau chiar razele puternice ale soarelui pot face ca lentilele ochelarilor…

Nutriționistul Mihaela Bilic. Gulia, buna și pentru digestie, și pentru silueta

14:10, 10.02.2024 - Gulia are mai multe efecte benefice. Daca ronțaiți gulie precum iepurașii, veți avea beneficii și pentru digestie și pentru silueta, spune nutriționistul Mihaela Bilic. „Va mai amintiți ce gust are gulia? Nu era toamna in care tata, atuci cand punea varza la murat, sa nu dea sa mancam cotor de varza…


Ce parere ai despre aceasta stire?