Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună, dar... separați? ”Porumbeii”, surprinși în ipostaze romantice! Nimeni nu se aștepta la ce a urmat după / PAPARAZZI 

Publicat:

Bianca Dragușanu și au demonstrat ca se poate! S-au impacat și au inchis toate gurile rele, insa ceva nu merge bine! Sunt impreuna, dar... separați? Imaginile surprinse de catre paparazzii Spynews.ro ne-au pus pe ganduri! Deși au fost surprinși in ipostaze romantice, nimeni nu se aștepta la ce a urmat dupa!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabi Enache și soția sa, parinți responsabili indiferent unde se duc. In ce ipostaze au fost surprinși cei doi alaturi de copil / PAPARAZZI

22:55, 23.04.2024 - Gabi și Lena Enache demonstreaza ca sunt parinți responsabili in orice loc merg alaturi de baiețelul lor. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro i-au surprins in timp ce se aflau la cumparaturi, iar copilul a fost mereu in atenția lor.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Cum au fost surprinși Mario Fresh și Alexia Eram dupa ce artistul și-a șters toate pozele cu ea. Ipostazele in care au fost filmați spun totul despre relația lor / PAPARAZZI

22:50, 25.03.2024 - Ipostazele in care au fost filmați Mario Fresh și Alexia Eram dupa ce artistul a șters toate pozele cu iubita lui. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care spun totul despre relația lor.

Old love stories inca exista! Gabi și Lena Enache, surprinși in ipostaze parca desprinse dintr-un film romantic! / PAPARAZZI

23:45, 17.03.2024 - Rar mai vezi povești adevarate de dragoste, dar și cand le vezi...iți fura privirile! Lena Enache și Gabi Enache sunt dovada ca ”old love stories” nu au disparut dintre noi! Paparazzii Spynews.ro i-au surprins in ipostaze parca desprinse dintr-un film romantic!

Dragostea plutește in aer pentru Daniela Nane și iubitul ei. Ipostazele romantice in care au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

23:00, 29.02.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro reușesc intotdeauna sa le surprinda pe vedetele din Romania in cele mai inedite ipostaze. De data aceasta, Daniela Nane și iubitul sau, tenorul Octavian Ene, au fost vazuți in timp ce ieșeau de la un eveniment cu mare ștaif din Capitala.

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Alex Bodi și Ema Uta, imagini romantice din vacanța. Cat de fericiți sunt cei doi, dupa ultima impacare / FOTO

11:50, 11.02.2024 - Au fost desparțiți, dar nu a durat mult pana cand și-au dat seama ca le este mai bine impreuna. Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat și nu ezita sa se afișeze in ipostaze romantice. Cei doi sunt intr-o vacanța de cateva zile.

Bianca Dragușanu, parasita de Gabi Badalau pe masa de operație. Cine e barbatul care i-a fost alaturi: „Am avut nevoie de incurajari”

09:50, 06.02.2024 - Bianca Dragușanu nu l-a avut alaturi pe Gabi Badalau cand a suferit cea mai recenta operație la fața, in presa s-a zvonit ca cei doi nu mai formeaza un cuplu. In aceasta situație, fosta prezentatoare de televiziune a avut alaturi alt barbat care a susținut-o. Dupa o relație de mai mulți ani de zile…


Ce parere ai despre aceasta stire?