Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, din nou în cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbări își face diva sexy / FOTO

Publicat:

Bianca Dragușanu face ce face și intra in atenția tuturor! Recent, frumoasa vedeta s-a fotografiat in timp ce era in cabinetul medicului estetician, semn ca urmeaza o noua schimbare. Da! Și de data aceasta este tot la nivelul feței, iar așa cum era de așteptat, diva sexy a optat pentru cea mai buna clinica. Iata ce intervenție iși face astazi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sta cu dragostea Catalin Botezatu. Exista cineva in viața designerului? „Sunt mai fericit ca oricand!”

17:35, 21.05.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca designerul Catalin Botezatu s-a iubit cu multe femei celebre, printre care și Bianca Dragușanu sau Tania Budi, deși nu s-a casatorit niciodata. Recent, creatorul de moda a fost intrebat daca exista in prezent cineva in viața lui. Este sau nu indragostit…

(video) Recean, la ședința Guvernului: Saptamana viitoare trebuie sa definitivam programul Prima Casa Plus. Rog instituțiile responsabile sa puna lucrurile la punct

10:40, 15.05.2024 - Cabinetul de miniștri s-a intrunit astazi, 15 mai, in ședința. Cele 13 proiecte de pe agenda au fost susținute. Totodata, premierul Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Familiei și a menționat ca Guvernul lucreaza asupra proiectului Prima Casa Plus, anunțat astazi de Maia Sandu.

Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone

09:25, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi israelian ar fi luat decizia de a ataca „in mod clar și cu forța” Iranul in replica la atacul cu rachete și... The post Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(live) Guvernul, in ședința: Incorporarea cetațenilor in serviciul militar, pe agenda miniștrilor

10:05, 10.04.2024 - Cabinetul de miniștri s-a intrunit astazi, 10 aprilie, intr-o noua ședința la Guvern. Pe ordinea de zi sunt incluse 21 de proiecte, printre care și subiectul cu privire la incorporarea cetațenilor in serviciul militar in termen si cu termen redus in perioada aprilie - iulie 2024.

Platformele Moldovagaz pentru comunicarea cu consumatorii

18:06, 16.03.2024 - Moldovagaz SA pune la dispoziția consumatorilor o serie de platforme și oportunitați pentru schimbul de informații. Despre aceasta a informat Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al SA "Moldovagaz", subliniind ca printre ele se numara "Cabinetul personal al consumatorului" de pe site-ul…

Guvernul a numit director la Agenția pentru Securitate Cibernetica, creata recent: Despre cine este vorba

10:46, 13.03.2024 - Cabinetul de miniștri a acceptat astazi cererea de demisie a secretarului de stat de la Ministerul Dezvoltarii Economice și Digitalizarii, Mihai Lupașcu. Acesta a fost numit director la Agenția Naționala pentru Securitate Cibernetica, instituție creata in decembrie 2023.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!


Ce parere ai despre aceasta stire?