Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Benjamin Mendy, acuzat de şapte violuri, a fost eliberat pe cauţiune

Publicat:

, fotbalistul francez acuzat de sapte violuri si o agresiune sexuala, a fost eliberat pe cautiune, vineri, dupa o audiere la Manchester, informeaza News.ro.
Plasat în detentie provizorie în august 2021, Mendy a cerut de patru ori eliberarea pe cautiune.
Vineri, cererea sa a fost aprobata de un tribunal din Manchester.
Eliberarea sa este supusa unor conditii "stricte", iar el va trebui sa se prezinte la tribunal la 24 ianuarie, atunci când va anunta daca pledeaza vinovat sau nu. Daca nu se prezinta la tribunal, un mandat de arestare va fi emis…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul in care Babi Minune este acuzat de talharie calificata a luat sfarșit! Ce au hotarat magistrații

22:55, 18.06.2024 - Procesul in care Babi Minune este judecat pentru talharie calificata a luat sfarșit. Ce au hotarat magistrații in privința manelistului, dar și ce schimbare a avut loc pe ultima suta de metri. Ce se intampla cu artistul.

Decizie finala in procesul lui Alexander Zverev - Germanul era acuzat ca și-a strans fosta iubita de gat

16:06, 07.06.2024 - Procesul lui Alexander Zverev, acuzat ca si-a agresat fosta partenera, a fost clasat de o instanta din Berlin, dupa ce s-a ajuns la un acord ca germanul, semifinalist la Roland Garros 2024, sa plateasca o amenda de 200.000 euro, transmite EFE.

Barbatul acuzat de tentativa de asasinare a premierului Fico, plasat in arest preventiv de un tribunal

18:10, 18.05.2024 - Un tribunal slovac a decis sambata plasarea in arest preventiv a barbatului acuzat de tentativa de asasinat impotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtatoarea de cuvant a instantei, Katarina Kudjakova, citata de TASR, AFP si Reuters. Pronosticul privind starea de sanatate a premierului este…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Fost ministru al economiei, acuzat ca și-a torturat și ucis soția in bataie, intr-un restaurant din Kazahstan

07:15, 09.04.2024 - Procesul fostului ministru al Economiei, acuzat ca și-a batut soția pana la moarte, a starnit interesul publicului din Kazahstan, fiind vazut de unii ca un test crucial pentru angajamentul președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai echitabila și mai justa.


Ce parere ai despre aceasta stire?