Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile pentru sanatate ale uleiului de arnica

Publicat:

Arnica este o planta care creste la inaltimi de peste o mie de metri si are flori de un galben intens, stralucitor, asemanatoare cu cele de floarea-soarelui. Florile, care se folosesc in scop terapeutic, sunt bogate in ulei essential, dar si in vitamine precum B1, B2, C si E, in acizi organici, flavonoide, caretenoizi, saruri minerale.


Arnica are calitati de puternic antibiotic, antiinfectios urinar si respirator, antifebril, vasodilatator coronarian, tonic cardiac si nervos, dar si antiseptic, cicatrizant puternic si imediat, favorizeaza consolidarea oaselor si a ligamentelor.


Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

SANATATE, ECONOMIE, MEDIU Beneficiile pedalatului la serviciu

13:50, 03.06.2024 - edalatul nu este doar o modalitate sanatoasa și ecologica de a calatori, ci și o sursa de venit suplimentar pentru cei care aleg sa se deplaseze cu bicicleta la locul de munca in unele țari europene. The post SANATATE, ECONOMIE, MEDIU Beneficiile pedalatului la serviciu first appeared on Informatia…

SANATATE Beneficiile donarii de sange

10:50, 01.06.2024 - In fiecare an la 14 iunie este sarbatorit donatorul de sange,  un altruist care vine in sprijinul semenului sau și-i ofera “o picatura de viața“. The post SANATATE Beneficiile donarii de sange first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE SOCULUI Florile de soc: Proprietați, beneficii și ce afecțiuni pot trata

14:26, 14.05.2024 - In natura se gasesc raspunsurile la multe dintre intrebarile despre boli, deoarece este capabila sa ofere soluții eficiente pentru imbunatațirea sanatații umane. The post BENEFICIILE SOCULUI Florile de soc: Proprietați, beneficii și ce afecțiuni pot trata first appeared on Informatia Zilei .

SANATATE ȘI BUNASTARE Beneficiile ceaiului de ghimbir pentru sanatate

11:05, 14.05.2024 - Beneficiile ceaiului de ghimbir sunt susținute de proprietațile sale antioxidante și antiinflamatoare, facandu-l o opțiune sanatoasa pentru imbunatațirea starii generale de sanatate. The post SANATATE ȘI BUNASTARE Beneficiile ceaiului de ghimbir pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

Cat costa un kilogram de cireșe in luna mai 2024. Unde se gasesc cele mai ieftine cireșe

18:16, 08.05.2024 - Ce preț are un kilogram de cireșeIn timp ce un kilogram de cireșe achiziționat din piața poate ajunge la prețuri duble fața de cele direct de la producatori, romanii care opteaza pentru achiziționarea lor din surse directe pot economisi chiar și 50% din bani. Un kilogram de cireșe de mai, culese proaspete…

Pași simpli pentru a verifica autenticitatea uleiului de masline. Cum ne dam seama daca e original

16:16, 16.04.2024 - Testul de solidificareUnul dintre cele mai simple teste pe care le puteți face este testul de solidificare:Turnați 3-4 linguri de ulei de masline intr-un recipient de sticla și inchideți-l bine.Plasați recipientul in frigider pentru 24 de ore.Verificați starea uleiului dupa acest interval. Uleiul de…

Beneficiile pentru sanatate ale uleiului de masline. De ce este scump „aurul lichid”

18:11, 12.04.2024 - Uleiul de masline, considerat unul dintre cele mai sanatoase uleiuri din lume, este bogat in vitaminele E, A, D și K. Insa, „aurul lichid” a devenit un produs de lux, ținand cont ca prețurile au crescut semnificativ din pricina secetei și precipitațiilor reduse.

4 aprilie: Ziua Internaționala a Morcovului. Beneficiile pe care le aduce aceasta leguma pentru sanatate

06:05, 04.04.2024 - 4 aprilie: Ziua Internaționala a Morcovului. Beneficiile pe care le aduce aceasta leguma pentru sanatate Ziua Internaționala a Morcovului sau Ziua Morcovului este sarbatorita in fiecare an pe 4 aprilie. Ziua morcovului a fost inființata in 2003. Scopul a fost acela de a raspandi cunoștințele despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?