Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BCE avertizează că multinaționalele și-ar putea muta producția, pentru a minimaliza riscurile din China

Publicat:

Peste 40% dintre companiile multinationale se asteapta sa-si mute productia in tari mai prietenoase din punct de vedere politic, riscurile legate de China fiind percepute ca principala ingrijorare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a scumpit mancarea la nivel mondial

18:30, 04.05.2024 - Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) a anuntat vineri ca indicele global al preturilor produselor alimentare a crescut si in luna aprilie, pentru a doua luna consecutiv, ca urmare a majorarii preturilor la carne, uleiuri vegetale si cereale, transmite Reuters, conform…

Cancelarul Olaf Scholz avertizeaza Iranul, cerandu-i sa opreasca atacurile impotriva Israelului

22:10, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Ursula von der Leyen avertizeaza China cu privire la practicile comerciale neloiale

22:40, 09.04.2024 - Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat marti ca Europa trebuie sa discute dur cu China cu privire la practicile sale comerciale, percepute ca neloiale, in mod similar apelurilor facute in ziua precedenta de secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen.

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.

Viitorul rezervelor de hrana este intr-un „grav pericol”

07:30, 02.03.2024 - Omenirea cauta soluții Potrivit ONU, tarile trebuie sa dubleze, pana in 2030, productivitatea si veniturile micilor producatori de alimente in scopul eliminarii foametei si pentru a sigura accesul tuturor oamenilor la hrana. Rezerva trebuie sa creasca. Deja unul din noua oameni nu are suficienta hrana,…

India anunța investiția cu care detroneaza China in producția de cipuri: Suma e una uriașa

11:51, 01.03.2024 - Autoritațile din India au aprobat proiectele privind construirea a trei fabrici de cipuri. Investiția totala depașește 15 miliarde de dolari. India incearca astfel sa devina unul dintre liderii mondiali in producția de semiconductori, scrie Mediafax. India deschide trei fabriciIndia a aprobat…

Italia vrea sa-si dubleze productia de masini. Negocieri cu Tesla si firme din China

11:50, 29.02.2024 - Italia discuta cu Tesla si 3 companii auto din China pentru a aduce in tara un alt mare producator auto, pe langa grupul Stellantis, pentru a ajunge la o productie anuala de 1,3 milioane de vehicule.

Un analist militar celebru avertizeaza in caz de razboi: 'Romania nu e pregatita sub nicio forma!'

12:40, 23.02.2024 - Romania dispune de munitia si armamentele necesare pentru a duce la indeplinire misiunile pentru care sunt pregatite, in prezent, fortele gata de lupta ale Armatei, dar, in scenariul unui razboi de secol XX, cu consumuri mari, in care este necesara reconvertirea industriei de aparare la productia de…


Ce parere ai despre aceasta stire?