Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bașcana Găgăuziei a plecat la Moscova și obținut intervenția Rusiei în regiune: 'Victoria va fi a noastră'

Publicat:
Bașcana Găgăuziei a plecat la Moscova și obținut intervenția Rusiei în regiune: 'Victoria va fi a noastră'

, , si presedintele a Gagauziei, , anunta ca au semnat marti, la Moscova, un acord privind utilizarea cardurilor rusesti „Mir” in Gagauzia, relateaza News.ro. Guvernatoarea autonomiei sustine ca acordul ii va permite Gagauziei sa depaseasca „blocajul economic impus de Chisinau” si sa aduca fonduri in Gagauzia pentru finantarea proiectelor sociale, de infrastructura si economice.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gagauzia vrea ca Republica Moldova sa fie in uniunea economica a Rusiei, nu in UE

17:10, 24.04.2024 - Guvernatoarea Gagauziei – regiune autonoma a Republicii Moldova – a declarat ca Republica Moldova ar trebui sa faca parte din Uniunea Economica Eurasiatica, alaturi de Rusia, și nu din Uniunea Europeana. Evghenia Guțul a fost recent aleasa in funcția de guvernator (bașkan) al Gagauziei. In aceasta calitate,…

Evghenia Guțul: Moscova a autorizat importul de produse din Gagauzia in Rusia

16:05, 12.04.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, a anunțat ca Rosselhoznadzor a autorizat importul in Rusia al produselor agricole din autonomie. „Acest pas este inca o victorie a Comratului in lupta pentru o viața mai buna a gagauzilor", a declarat Guțul.

Bașcana din Gagauzia a mers iar la Moscova, unde a semnat un acord cu Rusia: „A salvat din nou poporul nostru!”

16:00, 09.04.2024 - Guvernatoarea Gagauziei, Evghenia Gutul, si presedintele Adunarii Populare a Gagauziei, Dmitri Konstantinov, anunta ca au semnat marti, la Moscova, un acord privind utilizarea cardurilor rusesti „Mir” in Gagauzia. Guvernatoarea autonomiei sustine ca acordul ii va permite Gagauziei sa depaseasca „blocajul…

Moldova, sfașiata?! Dupa Transnistria, și Gagauzia cere protecția Rusiei!

07:35, 02.03.2024 - Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul, a fost vineri, 1 martie 2024, la Moscova pentru a se plange de „presiunile” din partea Chisinaului si pentru a cere ajutor. Vizita ei vine la doar doua zile dupa ce autoritatile din Transnistria, regiunea separatista prorusa, au decis sa se adreseze la randul lor parlamentului…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Bașcana Gagauziei s-a dus la Moscova sa ceara ajutorul Rusiei in fața Moldovei. „Il vom acorda, nimeni nu poate sa ne interzica asta”

15:15, 01.03.2024 - Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul, o apropiata a oligarhului fugar Ilan Sor, se afla vineri la Moscova, pentru a denunta „presiunile” din partea Chisinaului si pentru a cere ajutor. Vizita ei intervine la doua zile dupa ce autoritatile din Transnistria, regiunea separatista prorusa, au decis sa se adreseze…

VIDEO - Interviu cu Putin! Aflat la Moscova, jurnalistul american Tucker Carlson a obtinut un interviu de peste 2 ore cu presedintele Rusiei – Vladimir Putin.

09:00, 09.02.2024 - Cel mai versat si vizitabil jurnalist la acest moment – americanul Tucker Carlson i-a luat un interviu de peste 2 ore, presedintelui Rusiei – Vladimir Putin. De unii criticat, de altii adulat, Tuckson reuseste ce altii nici macar nu au visat si de aici multe discutii si invidii de breasla. Evident adversarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?