Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul căsătorit cu două gemene. Şi cu verişoara lor

Publicat:

Toti membrii familiei Darger sunt fundamentalisti mormoni si traiesc in , Utah, intr-o casa uriasa, impreuna cu cei 24 de copii.

Vicki s-a casatorit cu Joe, care conduce o firma de constructii, in urma cu 22 de ani. Valerie s-a alaturat familiei in anul 2000.

, toate cele trei femei sunt in mod egal sotiile lui Joe. Cele trei au fiecare cate un dormitor, iar Joe doarme in fiecare noapte cu o alta sotie.

"Stiu ca unii oameni nu privesc cu ochi buni faptul ca doua surori impart un sot. Dar exista…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Portrete ale membrilor familiei regale britanice din ultimii 100 de ani, expuse la Londra

09:10, 17.05.2024 - Expozitia "Royal Portraits: A Century of Photography", care se deschide vineri la The King's Gallery din Palatul Buckingham, prezinta peste 150 de printuri fotografice si documente din Colectia Regala si din Arhivele Regale, unele dintre acestea nefiind niciodata lansate sau vazute in public.

Exclusiv! Laurențiu Reghecampf a facut plangere penala in urma cu cateva ore! Nu știe unde sunt mașinile și barca familiei! Ce spune Anamaria Prodan despre asta! Declarații exclusive din partea ambelor parți implicate!

22:40, 09.05.2024 - In urma cu cateva ore, Laurențiu Reghecampf și avocatul lui au mers impreuna la Poliția Snagov pentru a depune o plangere penala. Reporterii Spynews.ro au vorbit in exclusivitate cu avocatul antrenorului și au obținut cateva declarații. De asemenea, prezentam in exclusivitate și punctul de vedere al…

Hotnews: Pacienții medicului Cirstoiu, redirecționați de la stat la clinica familiei, prin mesaje pe WhatsApp

12:30, 17.04.2024 - O noua investigație a jurnaliștilor pentru HotNews.ro arata ca, in perioada 2022-2023, candidatul coaliției PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat mai multe consultații contra-cost la clinica privata a familiei.

Zelenski, venituri de patru ori mai mari in 2023 fața de 2022: Cat a incasat președintele Ucrainei

00:35, 01.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a facut publica o declarație privind proprietatea, veniturile și cheltuielile sale pentru anul 2023, aceasta fiind disponibila pe site-ul președinției, conform informațiilor furnizate de Novoe Vremia. Conform documentului, veniturile președintelui și ale…

(galerie foto) Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a casatorit. De ce nu au facut niciodata operația de separare

18:00, 28.03.2024 - Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre in toata lumea dupa ce au avut propriul reality show la TLC - „Abby & Brittany”, și-au marit familia, dupa ce una din ele s-a casatorit, scrie digi24.ro .

Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a casatorit. De ce nu au facut niciodata operația de separare

17:25, 28.03.2024 - Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre in toata lumea dupa ce au avut propriul reality show la TLC - „Abby & Brittany”, și-au marit familia, dupa ce una din ele s-a casatorit.

Acces Direct. Colegul lui Valerie, angajatul gasit mort intr-un depozit, detalii despre cum ar fi sfarșit barbatul. Un malaxor ar fi cazut peste el, la locul de munca

20:10, 22.03.2024 - Valerie a murit in urma cu aproape cinci ani. Familiei i s-a spus ca a fost vorba de un accident de munca, asta dupa ce un malaxor a cazut peste el. Colegii ar fi intervenit imediat, dar era prea tarziu. Valerie a murit pe loc.

Savo Milosevic, o viața plina de tragedii » Traumatizat de dramele familiei + Legenda ne-ar putea infrunta la Euro!

15:20, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?