Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul care a dus-o pe Irina în apartamentul străin, mărturii șocante: ”Era incoerentă, inconștientă: Am vrut să fac un bine”

Publicat:

Reporterii” au reușit sa faca rost de imaginile de pe camerele de supraveghere de la blocul in care celebra Miss s-a trezit in dimineața de luni. , o casa total necunoscuta!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Marturii șocante din spitalul groazei! ”Ne cereau sa-i spunem sa moara”

10:20, 13.04.2024 - Apar marturii ingrozitoare din Spitalul Pantelimon. Aparținatorii persoanelor decedate in condiții suspecte au inceput sa vorbeasca și sa povesteasca calvarul pe care l-au trait in spitalul din Capitala. Din ce in ce mai multe marturii vin de la romanii care incep sa se stranga in fața spitalului Sfantul…

Acces Direct. Cine a gasit cadavrul Andreei, studenta ucisa de Mirel, in apartamentul din Timișoara. Ușa dormitorului ei era incuiata

17:45, 26.03.2024 - Apar detalii infioratoare despre crima din Timișoara! In ziua in care Andreea a fost ucisa de Mirel, in apartamentul in care loicuia a fost mai multa acțiune decat de obicei. Iata ce persoane au fost la locul crimei și cine a descoperit cadavrul Andreei.

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Declarațiile facute de patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata sunt șocante. Ce relație ar fi fost intre ei: ”Eram amenințat” / VIDEO

19:35, 05.03.2024 - Ioana Beatrice, tanara insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de patronul magazinului la care lucra. Barbatul afirma ca femeia i-a facut avansuri, iar, dupa ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuțit și a ucis-o. Deși spune ca nu și-a dat seama de gravitatea faptei, a mers și s-a predat la poliție.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. O femeie de afaceri din Targu Mureș a fost gasita fara suflare in apartamentul ei. Pe cine banuiesc surorile Ginei ca ar fi ucis-o / VIDEO

19:01, 16.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni, in apartamentul ei din Targu Mureș. Acum, la aproape un an de la tragedie, familia nu are liniște și il acuza pe iubitul femeii ca i-ar fi facut ceva. Erau impreuna de aproape doi ani, timp in care partenerul ei ar fi influențat-o negativ.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Acces Direct. Iubitul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, declarații șocante. Ce povestește barbatul despre noaptea fatidica: ”Ma amenința...”/ VIDEO

21:25, 06.02.2024 - Cazul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considera ca iubitul ar fi ucis-o, impingand-o de la balconului apartamentului in care locuiau, la etajul șase. Dupa spusele barbatului, ea ar fi amenințat, in mod repetat, ca iși va lua viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?