Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat dependent de alcool, descoperire macabră. Nu a știut că soția lui e moartă de o lună

Publicat:

in varsta de 60 de ani este un barbat din Chicago a picat in patima bauturii și a uitat de existența soției sale. Acesta a descoperit dupa mai bine de o luna, ca femeia era moarta. , acesta a aflat de moartea femeii in varsta de 58 de ani abia cand proprietarul cladirii in care locuia a intrat peste el in casa.

Seiler a recunoscut ca simtea un miros de cadavru venind dinspre dormitorul unde se inchisese sotia lui, dar a zis ca nu i-a pasat si nu s-a deranjat sa verifice.

Seiler nu a realizat ca nu a mai vorbit cu sotia lui de mai bine de o luna decat…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire MACABRA! Polițiștii au gasit un barbat ce și-a pus capat zilelor intr-un garaj!

08:35, 08.05.2024 - La data de 7 mai a.c., in jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul ca un barbat de 80 de ani a fost gasit spanzurat in garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. In urma examinarii preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

DESCOPERIRE MACABRA Barbat gasit mort, cu picioarele legate, pe terasa unui bloc din București

16:10, 15.03.2024 - Ancheta a fost preluata de catre Parchetul de pe langa Tribunalul București, impreuna cu Serviciul Omoruri, pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului. The post DESCOPERIRE MACABRA Barbat gasit mort, cu picioarele legate, pe terasa unui bloc din București first appeared on Informatia Zilei…

Scene șocante in Iași! Un barbat in varsta de 40 de ani și-a batut soția in mijlocul strazii, pana cand aceasta s-a parbușit la pamant

17:45, 03.03.2024 - Scene șocante au fost filmate pe o strada din Iași, acolo unde o femeie in varsta de 36 de ani a fost agresata de soțul ei, un barbat in varsta de 40 de ani. Victima a fost salvata din mainile agresorului de trecatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?