Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancuri despre câini. Ce limbă străină învaţă patrupezii la şcoala de dresaj

Publicat:

Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului. Patrupezii, in majoritatea cazurilor, sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si apara stapanul, daca acesta se afla in pericol. Chiar si asa, cainii nu au scapat de a fi personaje ale unor bancuri care starnesc amuzamentul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum invața elevii la o școala romaneasca din Ungaria. Primesc 3 mese pe zi și au parte de controale stomatologice anuale gratuite - VIDEO

17:11, 31.03.2024 - Un vlogger aradean a mers intr-o școala cu predare in limba romana din orașelul maghiar Elek, numit și Aletea in limba romana. Orașul are o populație formata din aproximativ 5% romani, copii avand posibilitatea sa invețe la școala generala romana din Aletea.Cei mici primesc aici 3 mese pe zi, cei…

Cate cuvinte poate invața un caine? Patrupezii, capabili sa ințeleaga mai mult decat simple comenzi

20:51, 22.03.2024 - Tovarașii noștri canini pot ințelege mai mult decat simple comenzi, potrivit unui noi studiu. Cainii ințeleg ce inseamna anumite cuvinte, potrivit cercetatorilor care au monitorizat activitatea creierului cainilor, in timp ce li s-au aratat mingi, papuci, lese și alte obiecte.

Cauți cursuri de engleza in București? Capitala iți ofera toate variantele pentru a invața aceasta limba

18:05, 18.03.2024 - Daca ți-ai propus sa inveți engleza intr-un Centru de limbi straine sau iți dorești sa oferi copiilor tai posibilitatea de a invața aceasta limba alaturi de profesori cu experiența, Capitala iți vine in intampinare cu toate variantele de predare și de org

Ce ramane de facut dupa dezastrul de la simularea Evaluarii Naționale. „Lucrurile ar sta altfel daca ar veni la școala”

18:00, 26.02.2024 - In județul Olt, doar 38% dintre elevii care au susținut probele de la simularea Evaluarii Naționale au obținut note peste 5 la Matematica și aproape 70% la Limba romana. Profesorii cauta soluții pentru a-i ajuta sa progreseze pana in vara.

Avantajele invațarii unei limbi straine la o varsta mai inaintata

10:45, 15.02.2024 - Nu exista niciodata un moment nepotrivit pentru a invața o limba straina. Chiar și la o varsta mai inaintata, invațarea unei limbi noi poate aduce numeroase avantaje și poate deschide ușa catre o lume plina de noi posibilitați și experiențe. In acest articol, vom explora avantajele invațarii unei limbi…

Zeci de elevi clujeni vor invața despre fizica particulelor de la cercetatorii CERN: „La școala, copiii nu intra in contact cu fizica contemporana”

15:35, 07.02.2024 - 36 de elevi clujeni vor avea ocazia sa iși aprofundeze cunoștiințele despre fizica particulelor, in cadrul unui masterclass internațional care ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu acest domeniu.

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.

Cainii pot suferi de depresie. Cum iți dai seama de problema animalului de companie și ce ai de facut

11:15, 30.01.2024 - Potrivit studiilor, creierul unui caine este similar cu cel al unui om, iar in anii 1980, dr. Nicholas Dodman, de la Școala de Medicina Veterinara de la Universitatea Tufts a descoperit ca patrupezii noștri iubiți pot experimenta inclusiv schimbarile chimice și hormonale.


Ce parere ai despre aceasta stire?