Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Iubita, hai să ne gândim ce nume să-i punem fetei…”. Continuarea te va amuza copios

Publicat:

Vine weekend-ul, așa ca este momentul oportun pentru a te delecta cu cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și te vor face sa te simți mult mai bine inca de la primele ore ale dimineții. Daca vrei sa te amuzi copios alaturi de prieteni, dar și de familie, noi iți prezentam urmatoarele glume la care nu ai cum sa nu razi. Iata cele mai tari bancuri!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Test de inteligenta. Un caine s-a ascuns printre frunzele cazute din copac. Utilizatorii de Instagram se amuza copios, tu il vezi?

23:25, 24.05.2024 - Incheiem ziua de vineri cu un test de inteligența foarte interesant. Priviți imaginea de mai sus. Observați un caine? Daca nu, aceasta este misiunea dumneavoastra. Gasiți cainele ascuns printre frunze Aceste teste de inteligența se bazeaza pe premisa de a gasi un element ascuns intr-o imagine intr-un…

Banc: "In parc, doi indragostiți se imbrațișeaza..." Continuarea te va amuza teribil

21:20, 12.05.2024 - Bancurile bune imbunatațesc orice conversație, fie ca razi cu un prieten sau cu familia. De la cele mai bune glume pentru adulți pana la glumele zilei, in acest articol vei regasi bancuri pentru toata lumea, așa ca te poți simți bine sa le citești și sa le impartașești cu cei din jur.

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Nu pot sa intru pe internet..." Continuarea te va amuza teribil

08:00, 25.03.2024 - Nimic nu lumineaza o zi ca un zambet autentic. Și ce modalitate mai buna de a pastra zambetele in viața decat cu o colecție de glume? Pregatește-te sa te binedispui și poate chiar sa razi in hohote in timp ce te delectezi cu bancurile de mai jos.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: ”Cand ma aflam la bar, ma suna soția”. Continuarea glumei te va amuza

10:46, 14.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa ai o zi mult mai bine. Indiferent de locul in care te afli, cateva glume sunt perfecte pentru a destinde atmosfera și a face pe toata lumea sa rada.


Ce parere ai despre aceasta stire?