Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Clientul din restaurant întreabă foarte irascibil…”. Continuarea te va face să râzi cu lacrimi

Publicat:

Pentru ca este ultima zi de weekend și cu siguranța vrei sa te bucuri de cele mai amuzante bancuri și sa ai o stare de spirit buna, noi ți-am pregatit cateva glume pe care le poți impartași cu cei dragi și care te vor face sa razi copios. Iata care sunt bancurile care iți vor aduce zambetul pe buze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un restaurant din Capitala a atras atenția clienților sa-și țina copiii „tot timpul așezați la masa”: „Ma mir ca nu au instalat la intrare și niște lese”

08:46, 02.05.2024 - Un restaurant din Capitala a starnit controverse pe Facebook, dupa ce a atras atenția clienților care vin insoțiți de copii ca in timpul vizitei micuții sunt obligați „sa ramana tot timpul așezați” la masa.

Ciolacu a discutat continuarea programului nuclear in domeniul energiei cu șeful AIEA, aflat in vizita la București

17:40, 08.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut luni, la Palatul Victoria, o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica, Rafael Mariano Grossi. In cadrul discutiilor a fost reconfirmata stransa colaborare intre Romania si AIEA in dezvoltarea programului nuclear civil si…

Banc: "Soțul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta..." Continuarea iți va aduce zambtul pe buze

00:26, 04.04.2024 - Cauți cea mai buna modalitate de a te binedispune și de a-i face și pe cei din jurul tau sa rada? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca incerci sa iți schimbați propria stare de spirit sau cauți un stimulent pentru a-i face sa rada pe cei apropiați, citește bancurile din randurile de mai jos și ziua ta…

Banc: „Eu sunt vegan second-hand”. Continuarea de va face sa razi cu lacrimi

14:25, 28.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi ce sa faci? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri amuzante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

Senatoarea Bianca Purcarin anunța demersuri pentru continuarea Programului Național de Fertilizare in Vitro

07:20, 15.03.2024 - Senatoarea PSD de Bacau Bianca Purcarin a anunțat, ieri, ca se fac demersuri pentru continuarea Programului Național de Fertilizare in Vitro, subliniind importanța reducerii presiunii financiare pentru cuplurile care iși doresc sa devina parinți dar nu pot din motive medicale. Purcarin a subliniat necesitatea…

Banc: „Ce faci de Valentine’s Day?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:40, 14.02.2024 - Este din nou miercuri, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita cu ocazia zilei de Valentine's Day, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

A murit primul solist al trupei Phoenix. Avea 75 de ani!

15:25, 10.02.2024 - Lacrimi de suferinta pentru fanii trupei Phoenix. Moni Bordeianu, primul solist al legendarei formatii, a murit la varsta de 75 de an, din cauza unor probleme medicale. Anunțul a fost facut de colegul sau, Nicu Covaci. Suferea de diabet Bordianu avea probleme de sanatate, suferea de diabet, iar in trecut…


Ce parere ai despre aceasta stire?