Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANALUL dispozitiv de 10 lei care OMOARĂ ȘOFERI în FIECARE ZI. Peste 2.000 de oameni au DECEDAT anul TRECUT

Publicat:

Din ce in ce mai mulți șoferi din Romania se simt incomodați de centura de siguranța, sau pur și simplu din inconștiența o considera inutila, așa ca iși cumpara din comerț, la un pret de nimic, un dispozitiv care pacalesc sistemul electronic al masinii.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este județul din Romania cu cel mai mic grad de promovare la școala de șoferi

10:46, 24.05.2024 - Doar 32% din cei care dau examenul teoretic pentru obținerea permisului, in județul Covasna, reușesc sa il treaca.Prefectul Raduly Istvan și-a exprimat nedumerirea fața de modul in care școlile de șoferi ii pregatesc pe candidați, potrivit weradio.ro. „Nu pot sa ințeleg cum este posibil ca o persoana…

Cimitirul animalelor din Romania. Unde se pot inmormanta prietenii blanoși

15:06, 13.05.2024 - Unde se afla Cimitirul AnimalelorCimitirul-Parc Raiul Animalelor din județul Ilfov a devenit recent subiectul unor discuții aprinse pe platformele de socializare, in special pe TikTok. Imaginile și postarile virale au atras atenția asupra acestui loc special, care ofera servicii funerare pentru prietenii…

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: "Este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public"

15:36, 07.05.2024 - Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat ca "este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public".

Mircea Geoana da un mesaj intr-o zi importanta: 'Oameni care au spus 'Pe aici nu se trece''

16:20, 29.04.2024 - Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, a marcat, astazi, Ziua Veteranilor de Razboi din Romania. Prin postarea sa, Geoana a omagiat curajul, sacrificiul și devotamentul veteranilor, subliniind contribuția lor esențiala pentru independența și modernizarea Romaniei.

Peste 3.000 de elevi de liceu s-au pregatit pentru a deveni șoferi responsabili prin programul „Ora de educație rutiera la liceu, powered by MOL”

13:00, 29.04.2024 - este 3.000 de elevi de liceu s-au pregatit pentru a deveni șoferi responsabili prin programul „Ora de educație rutiera la liceu, powered by MOL”, realizat de MOL Romania, Poliția Romana și Asociația E.D.I.T.

VIDEO. Un noul val de praf saharian a ajuns in Romania. Un strat de nisip fin s-a așezat pe mașini

10:01, 24.04.2024 - Un nou val de praf saharian a ajuns in Romania. Un strat de nisip fin s-a așezat pe mașini dupa ce, marți spre miercuri noapte, a plouat.  Imagini cu masini pline de praf, care par mai degraba la capatul unei calatorii pe un drum plin de noroi, au umplut retelele de socializare. Oameni din Tulcea, Constanta,…

Stolojan. Coaliția a eșuat ”tratand Bucureștiul ca pe o comuna”

12:05, 23.04.2024 - Fostul lider liberal Theodor Stolojan a declarat marți, pentru B1 TV, ca PSD și PNL au greșit cand au decis sa aiba candidat comun la Primaria Capitalei. Au mai greșit apoi inca o data cand l-au retras pe medicul Catalin Cirstoiu, raspunzand de o maniera nepotrivita acuzațiilor ce i-au fost aduse acestuia…

Cea mai mare investiție din țara in ultimii ani, mutata din Rusia in Romania, angajeaza oameni. „Avem multe cereri”

11:01, 20.04.2024 - Finlandezii de la fabrica de anvelope Nokian Tyres de la Oradea, investiție de 650 milioane euro, explica pentru Hotnews care e stadiul lucrarilor. Susanna Tusa, director general, susține ca interesul pentru locurile de munca a fost mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?