Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băieţii deştepţi din industria cursurilor pentru funcţionari publici. Cât costă instruirea unui bugetar din Primaria Ploiesti la Mamaia şi Predeal

Publicat:

Instruirea functionarilor publici la mare sau la munte a devenit o adevarata afacere. O ancheta „Ph-online.ro“ scoate la iveala costurile instruirii unui bugetar la Mamaia sau Predeal, dar si alte detalii picante dintr-o industrie in care se invart milioane de euro.  Un articol din legea care reglementeaza prevede ca autoritatile si institutiile publice (primarii, consilii judetene si ministere) au obligatia sa ii trimita pe functionarii publici la cursuri de instruire si perfectionare. Institutia de stat care se ocupa de acest domeniu este a Functionarilor…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețul motorinei scade, iar cel al benzinei continua sa creasca: Cat vor costa maine carburanții

12:40, 28.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 29 martie. Astfel, prețul motorinei scade cu 2 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.

Atacuri dure la familia lui Piedone, in plina campanie electorala! Ce manevre se fac

12:50, 22.03.2024 - Dupa ce Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la postul de edil al Capitalei, in presa au aparut mai multe atacuri la familia acestuia. Vizata este fiica sa, Ana Maria, care a inceput o cariera politica chiar in instituția condusa de tatal ei in perioada 2008-2015. Ea a ocupat postul de…

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Procedura de angajare a funcționarilor publici a fost simplificata

17:26, 14.02.2024 - Sistemul național de management al funcției publice va fi modernizat, iar calitatea managementului de nivel superior va crește. Guvernul a aprobat o hotarare in acest sens, care prevede modificarea mai multor legi aferente funcției publice. Documentul a fost elaborat in contextul Raportului SIGMA privind…

Liderii USR cer sa fie controlata averea sefului DNA. Emanuel Ungureanu a depus sesizare la ANI: "Este un bugetar de lux domnul Voineag"

17:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu il reclama pe șeful DNA, Marius Voineag, la Agenția Naționala de Integritate. Parlamentarul susține ca sumele consemnate de Voineag in declarația de avere nu se justifica.


Ce parere ai despre aceasta stire?