Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiatul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Filip are grave probleme de mic: „De ce trebuie să duci o asemenea povară?”

Publicat:

Au motiv de sarbatoare și de petrecere! Familia lui și a Cristinei Șișcanu il sarbatoresc astazi pe Filip. Baiatul a implinit 18 ani. El este fiul prezentatorului TV din prima casnicie, cel cu Mihaela. In varsta de 51 de ani, are trei copii. Este vorba despre Ștefania și Filip, copiii lui din primul mariaj, și Petra, mezina familiei, din relația cu Cristina Șișcanu. Nu fetele au atras atenția de data aceasta, ci baiatul prezentatorului de televiziune. Filip a implinit 18 ani și cu aceasta ocazie Cristina Șișcanu, mama lui vitrega, cea care il crește de la șase ani,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian „Beleaua” Corduneanu, copleșit de dorul lui Costel Corduneanu. Cum vrea familia sa pastreze vie amintirea interlopului: „Daca nu avem sanatate degeaba...”

14:45, 22.04.2024 - Familia lui Costel Corduneanu iși revine cu greu, dupa ce interlopul a fost inmormantat vineri. Rudele vor sa ii pastreze vie amintirea și spun ca, deși nu le mai este alaturi fizic, in familia lor, liderul va ramane tot Costel Corduneanu.

Care este cea mai mare dorința a Cristinei Șișcanu. Dezvaluirile facute de prezentatoare: ”Cum ar fi...” / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu formeaza un cuplu indragit in showbizul romanesc, fiind un exemplu pentru multe persoane. Cei doi sunt parinții unei fetițe frumoase, PEtra, in varsta de 7 ani, iar acum, vedeta se gandește sa-și mareasca familia.

Conferința regionala pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare naționala. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violența in școli!”

11:06, 29.03.2024 - In Romania, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent in viața academica, acolo unde colectivitatea este constituita din categorii vulnerabile de varsta, din copii fragili, expuși, influențabili și neajutorați. Un studiu efectuat recent de Organizația Salvați Copiii Romania a aratat ca un elev din…

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Doliu in familia Cristinei Șișcanu! O persoana draga din viața prezentatoarei TV a trecut in neființa / FOTO

21:10, 08.03.2024 - Cristina Șișcanu, soția lui Madalin Ionescu, este in doliu. Cunoscuta prezentatoare TV trece prin momente cumplite. Chiar vedeta din showbiz-ul de la noi a facut anunțul extrem de trist, in urma cu doar cateva momente. O persoana draga din viața ei a trecut in neființa și a lasat in sufletul ei doar…

Zi de sarbatoare in familia Narcisei Moisa. Fiul cel mic al ei și al lui Yoannes a implinit 5 ani. Imaginile speciale postate de artista / FOTO

11:10, 20.02.2024 - Azi e o zi speciala in familia Narcisei Moisa. Fiul ei cel mic și al Yoannes implinește cinci ani. Chiar daca are o varsta frageda, Kevin pare ca vrea sa le calce pe urme parinților. Imaginile emoționante postate de artista in aceasta zi.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Catalin Maruța a implinit 46 de ani: „Ultimul an a trecut cu o viteza uimitoare”. Ce surpriza i-a pregatit Andra

11:56, 29.01.2024 - Catalin Maruța, unul dintre cei mai indragiți prezentatori TV din Romania, a implinit 46 de ani pe 27 ianuarie. Andra a pus la cale o surpriza impresionanta pentru soțul ei și a reușit sa-l emoționeze.Catalin Maruța a avut parte de o aniversare așa cum nici nu iși imagina. Andra a pus la cale o surpriza…


Ce parere ai despre aceasta stire?