Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avionul EgyptAir prăbușit: O navă franceză specializată se alătură căutării cutiilor negre la mare adâncime

Publicat:

O nava specializata in cautarea epavelor in mare, pusa la dispoziție de compania franceza ALSEAMAR, se va alatura in orele urmatoare investigațiilor pentru gasirea cutiilor negre ale avionului Airbus 320 prabușit joi, 19 mai, in Mediterana, in timpul unei curse Paris-Cairo, a anunțat joi șeful Departamentului egiptean de investigare a accidentelor aeriene, Ayman al-Moqadem, transmite Reuters.

Potrivit oficialului, sunt în curs negocieri pentru contractarea unei a doua firme straine care sa contribuie la operațiunile de cautare.

De asemenea, echipa de ancheta a primit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaticanul stabilește noi reguli privind evaluarea fenomenelor supranaturale

09:25, 18.05.2024 - Vaticanul a emis vineri noi norme care indeamna la o abordare prudenta in fata unor fenomene supranaturale, cum ar fi statui plangatoare sau relicve care promit o vindecare miraculoasa, transmite Reuters.Intr-un document care actualizeaza normele din 1978, Departamentului pentru Doctrina Credintei de…

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

Nivelul de satisfactie al britanicilor fata de functionarea sistemului national de sanatate s-a prabusit inainte de alegeri

15:50, 27.03.2024 - Nivelul de satisfactie al britanicilor fata de Serviciul National de Sanatate (NHS), detinut de stat, s-a prabusit in 2023, fapt ce indica o parte din provocarile cu care se confrunta guvernul intr-un an electoral, transmite miercuri Reuters.

Autoritatea europeana de reglementare a aviatiei poate retrage aprobarea producției

09:55, 15.03.2024 - Conducerea interimara a autoritații europene de reglementare a aviației a avertizat ca va suspenda aprobarea indirecta a producției de avioane a Boeing, daca se justifica acest lucru. Cu toate acestea, directorul a declarat pentru Reuters ca are incredere ca grupul Boeing abordeaza corespunzator cea…

Rusia a interzis intrarea in tara a 227 de cetateni ai SUA

14:25, 14.03.2024 - Federația Rusa a interzis intrarea in țara a 227 de cetațeni americani, printre care se numara și purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Matthew Miller, a transmis joi Ministerul rus de Externe, relateaza Reuters.

Un mort și 5 raniți dupa ce un elicopter cu 6 persoane la bord s-a prabușit in largul coastelor Norvegiei

11:00, 29.02.2024 - Aeronava Sikorsky S-92 operata de Bristow Norvegia se afla intr-o misiune de antrenament de cautare și salvare, miercuri, cand a avut loc accidentul, au spus oficialii, relateaza Reuters .Potrivit poliției, cei șase membri ai echipajului au fost recuperași cu toții din mare de catre salvatori, dar unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?