Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbuşit pe autostradă la scurt timp de la decolare. Primele imagini de lşa tragedie VIDEO

Publicat:

Un avion s-a parbusit la scurt timp dupa decolare. In urma prabușirii, avionul a lovit o mașina, a anunțat Departamentul de Pompieri din Lafayette, Louisiana, SUA. Mai multe persoane care se aflau la sol au fost ranite, au adaugat autoritatile. "A avut loc un mic incendiu care a implicat avionul si un vehicul. Ambele au fost stinse rapid", a informat Departamentul de Pompieri.

Doliu national in tara dupa accidentul aviatic! Bilantul este tragic: 12 persoane au murit

Potrivit primului bilanț anunțat de autoritați, cel putin cinci persoane au murit, iar alte sase au fost ranite.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini apocaliptice. Cel puțin 19 oameni au murit striviți de o autostrada, in China. Sute de salvatori au intervenit / FOTO

10:45, 01.05.2024 - Imagini apocaliptice in provincia sudica Guangdong din China. Cel puțin 19 oameni s-au stins din viața, dupa ce au fost striviți pe o autostrada. Sute de salvatori au intervenit la fața locului.

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

(VIDEO) China: Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe o autostrada din cauza gheții

08:55, 23.02.2024 - Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe autostrada inghețata din China, mai multe persoane au fost ranite, potrivit www.ndtv.com. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce peste 100 de mașini s-au ciocnitpe o porțiune inghețata a unei autostrazi din orașul Suzhou. Este cel mai recent accident cauzat de…

Imagini cu cel mai lung tunel de autostrada din Bulgaria. Drumul catre Grecia este mult mai scurt de acum

17:05, 22.02.2024 - Romani si turiștii care calatoresc cu mașina spre Grecia vor putea ajunge mai rapid și mai ușor in vacanța. Tunelul de autostrada Jeleznița, care conecteaza Bulgaria de Grecia, a fost finalizat si dat in folosinta. 

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

VIDEO | Imagini șocante - Un avion s-a prabușit pe autostrada și s-a transformat intr-o minge de foc

17:31, 13.02.2024 - Momente de șoc și groaza, dupa ce un avion privat s-a prabușit pe o autostrada majora din Florida, ucigand doua persoane. Imaginile dramatice au fost surprinse de o camera de bord a unui participant la trafic. Noi negri de fum impanzesc aerul in timp ce șoferii ingroziți se opresc, conform The Sun.Camera…

Doliu in fotbalul internațional. Un sportiv de 21 de ani a murit la scurt timp dupa o cazatura pe teren

15:20, 10.02.2024 - Un fotbalist in varsta de 21 de ani a murit la doua zile dupa ce s-a prabușit pe terenul stadionul Paladin. Bryce Stanfiel studia științele și iși dorea sa devina stomatolog, in viitor. In urma sa au ramas membri familiei indurerați, iar colegii de echipa au pierdut un om valoros și bun.

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…


Ce parere ai despre aceasta stire?