Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AVION DISPĂRUT.Air Algerie a pierdut contactul cu un avion, după decolare

Publicat:

a anuntat, joi,  ca a pierdut contactul cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in , relateaza AFP. Potrivit ultimelor informații, la bord erau 110 pasageri și 6 membri ai echipajului.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția de Frontiera a primit doua drone de tip avion, cu decolare verticala

16:45, 17.04.2024 - Poliția de Frontiera a primit doua drone de tip avion, cu decolare verticalaDoua drone de tip avion, cu decolare verticala, au intrat in posesia Poliției de Frontiera. Polițiștii care opereaza dronele au fost instruiți in Africa de Sud, timp de 10 zile.

Doua drone de tip avion, cu decolare verticala, au intrat in dotarea Poliției de Frontiera Romane

16:30, 17.04.2024 - Comunicat. Doua drone de tip avion, cu decolare verticala, au intrat astazi in dotarea Politiei de Frontiera Romane. Achiziția a fost marcata printr-un eveniment, in... The post Doua drone de tip avion, cu decolare verticala, au intrat in dotarea Poliției de Frontiera Romane appeared first on Special…

​Eveniment important la Mangalia: Doua drone de tip avion, cu decolare verticala, intra azi in dotarea Politiei de Frontiera (GALERIE FOTO+VIDEO)

11:45, 17.04.2024 - Miercuri, 17 aprilie 2024, ora 12:00, in Portul Mangalia, la sediul Grupului de Nave Mangalia din cadrul Garzii de Coasta, are avea loc un eveniment public prilejuit de intrare in dotarea Politiei de Frontiera a doua drone de tip avion, cu decolare verticala. Miercuri, 17 aprilie 2024, ora 12:00, in…

Panica pentru 135 de pasageri ai unui avion in SUA - Carcasa unui Boeing 737 s-a desprins la decolare (VIDEO)

06:30, 08.04.2024 - Autoritatile de reglementare a companiilor aeriene din Statele Unite au inceput o ancheta dupa ce carcasa motorului unui avion Boeing 737-800 s-a desprins in timpul decolarii si a lovit flapsul unei aripi, relateaza BBC.

Avion TAROM lovit de fulger dupa decolare

10:00, 25.03.2024 - Cursa TAROM Bucuresti - Chisinau din seara zilei de 24 martie a inregistrat o intarziere de peste trei ore, din motive tehnice, dupa ce aeronava a fost lovita de fulger, la decolare, informeaza luni compania aeriana.

Poveste emoționanta! De ce ramanea Yeboah fara bani cont, la cateva minute dupa ce primea salariul de la CFR Cluj: „Atunci am aflat!”

21:40, 01.03.2024 - Marius Bilașco (42 de ani), oficialul lui CFR Cluj, a dezvaluit gesturile emoționante pe care ghanezul Emmanuel Yeboah (21 de ani) le facea pentru familie. Ioan Varga, principalul finanțator al lui CFR Cluj, și-a deschis academie de fotbal in Ouagadougou, capitala statului african Burkina Faso. Marius…

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a deschis academie in afara Romaniei: „Un proiect cum nu s-a mai vazut niciodata!”

17:36, 28.02.2024 - Ioan Varga, principalul finanțator al lui CFR Cluj, și-a deschis Academie de fotbal in Ouagadougou, capitala statului african Burkina Faso. Au trecut deja doi ani de cand CFR Cluj și-a indreptat atenția catre continentul african. Impulsionat de lovitura data cu ghanezul Emmanuel Yeboah (21 de ani),…

Incident șocant! Aripa unui avion s-a rupt, dupa decolare. Aeronava se afla la mii de metri inalțime. Pasagerii și-au vazut moartea cu ochii / VIDEO

09:10, 22.02.2024 - Un nou incident aviatic a șocat pe toata lumea. Aripa unui avion s-a rupt, la scurt timp dupa ce a decolat. Pasagerii au privit ingroziți cum aripa se dezintegreaza și și-au vazut moartea cu ochii. In acel moment, aeronava se afla deja la mii de metri inalțime, caci decolase de mai mult timp.


Ce parere ai despre aceasta stire?