Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion american prăbușit în Golful San Diego

Publicat:

Un avion militar american folosit la antrenamente a iesit de pe pista vineri, dupa aterizarea la baza aeriana a , si s-a prabusit in , insa pilotul a reusit sa se catapulteze, relateaza in pagina electronica.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Buzau! Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit / FOTO

16:20, 17.05.2024 - Un incident aviatic a avut loc pe Aerodromul Spataru din Buzau, unde un avion AN-2, utilizat pentru antrenamentele parașutiștilor, s-a prabușit. Deși aeronava era scoasa din uz de peste un deceniu, aceasta era inca folosita pentru zboruri de instruire.

Un avion s-a prabușit, in urma cu scurt timp, la Buzau

16:01, 17.05.2024 - Un accident aviatic, in care a fost implicat un avion AN-2, a avut loc la Buzau. Potrivit primelor informații, aeronava implicata a fost scoasa din uz de mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, era utilizata pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor. Accidentul aviatic a avut loc in cursul acestei…

Provocare fatala: un adolescent american a murit dupa ce a mancat un chips ultra picant

12:50, 17.05.2024 - Un adolescent din Massachusetts a murit pe 1 septembrie 2023, dupa ce a participat la provocarea „One Chip Challenge” pe rețelele de socializare, care implica consumul unui chips tortilla extrem de picant, arata raportul de autopsie consultat de Associated Press.

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Podul Francis Scott Key din orașul american Baltimore s-a prabușit dupa ce a fost lovit de o nava

10:00, 26.03.2024 - Podul Francis Scott Key orașul american Baltimore s-a prabușit in intregime in raul Patapsco dupa ce a fost lovit de o nava container, scrie BBC. Șapte persoane și mai multe vehicule au cazut in rau, arata Departamentul de pompieri din orașul Baltimore, care se afla in prezent la fața locului. UPDATE…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?