Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane de luptă americane au interceptat avioane ruseşti în apropiere de Alaska, potrivit Comandamentului Nord-American de Apărare Aerospaţială

Publicat:

Doua avioane de lupta americane au interceptat patru avioane rusesti in apropiere de Alaska, a anuntat marti Comandamentul Nord-American de (NORAD), relateaza miercuri AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina va primi primele avioane de lupta F-16 in iunie sau iulie, afirma o sursa militara de la Kiev

18:00, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza Reuters.

Apararea antiaeriana americana a detectat avioane rusești

17:01, 03.05.2024 - Avioane militare rusești au fost detectate in zona de identificare a apararii aeriene din Alaska. In același timp, aviația rusa a ramas in spațiul aerian internațional, relateaza haqqin.az. Comandamentul comun nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a raportat ca pe 2 mai a detectat și urmarit…

Cum se pregatește Bundeswehr sa asigure hrana și asistența trupelor americane care ar lupta pe frontul estic al NATO

12:41, 26.04.2024 - Șefii armatei germane intocmesc planuri privind modul in care vor hrani mii de soldați americani și le vor realimenta tancurile in timp ce se indreapta spre frontul estic al NATO, ca parte a unui document secret care prezinta pregatirea de razboi a Germaniei, informeaza The Telegraph.

Kargazstanul, un aliat tradițional al Rusiei, se conformeaza sancțiunilor americane și interzice cardurile rusești Mir

19:20, 02.04.2024 - Kargazstanul, una dintre tarile aliate ale Rusiei in Asia Centrala, se va alatura statelor care nu accepta cardurile bancare rusesti Mir, in urma sanctiunilor impuse de SUA, au anuntat, marti, autoritatile locale, conform agenției rusești Tass.

Alerta! Avioanele de lupta ale Italiei au interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

14:35, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters. Cele doua interceptari au fost efectuate joi…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?