Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul atentatului de la Manchester fusese salvat de Marina Regală Britanică din Libia

Publicat:

Abedi, un cetatean britanic nascut in Manchester, avea 19 ani atunci cand s-a imbarcat pe HMS Enterprise in Tripoli in august 2014 impreuna cu fratele sau Hashem si alti peste 100 de cetateni britanici.

Numele lui Abedi se afla pe lista cu cetateni ce urmau a fi evacuati din Libia. Nava i-a transportat in Malta, de unde au luat un zbor catre .

In mai 2017, Abedi a ucis 22 de persoane, printre care si sapte copii, la un concert in Manchester.

Un purtator de cuvant al guvernului a declarat: „In timpul situatiei de securitate precara din Libia in…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A 12-a arestare in cazul atentatului de la Moscova

07:01, 28.04.2024 - Inca o persoana a fost arestata de polițiștii rușii in legatura cu atentatul de luna trecuta din sala de concerte din Moscova. Este a 12-a persoana care ajunge dupa gratii. Cel puțin 133 de persoane au murit in atacul terorist. Arestarea a fost confirmata de o instanța din Moscova, potrivit Sky News.…

Verdict amar pentru prințul Harry: Justiția britanica respinge recursul in cazul siguranței sale

13:55, 16.04.2024 - Justitia din Marea Britanie, care a refuzat in februarie sa ii acorde printului Harry o protectie sistematica din partea Politiei in timpul vizitelor sale in Regatul Unit, a respins luni un recurs al ducelui de Sussex si i-a ordonat totodata sa plateasca aproape integral cheltuielile de judecata ocazionate…

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Aproape ucis, salvat. Caine impuscat de opt ori

11:01, 19.03.2024 - Un caine a fost gasit impuscat intr-un cartier din municipiul Arad, avand alice in tot corpul, iar unele i-au provocat fractura de maxilar si luxatie de mandibula, fiind salvat de voluntari, care au sesizat si Politia animalelor. Cainele a fost gasit in cartierul Sanicolaul Mic, iar localnicii au apelat…

Marina indiana a salvat 17 marinari, sechestrați de pirati somalezi. Nava Ruen fusese capturata anul trecut

22:25, 16.03.2024 - Fortele navale indiene, inclusiv comandouri speciale, au recuperat o nava de marfa care fusese capturata de piratii somalezi, salvand 17 membri ai echipajului, a declarat sambata un purtator de cuvant al marinei, potrivit Reuters.

Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau”

12:10, 19.02.2024 - Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?