Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoritatea Aeronautică Română: Aterizarea elicopterului în fața clubului din Mamaia, ilegală. Pilotul, anchetat

Publicat:

Autoritatea Aeronautica Civila Romana a ajuns la concluzia ca aterizarea unui elicopter privat in parcarea unui club din nordul stațiunii Mamaia a fost ilegala, iar activitatea pilotului comandant va fi analizata de o comisie care poate decide inclusiv suspendarea licenței de zbor temporar.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prabușirea elicopterului din Iran. Cadavrele au fost recuperate de pe munte

10:16, 20.05.2024 - Cadavrele celor uciși dupa prabușirea elicopterului din Iran sunt transportate in orașul iranian Tabriz. Președintele Ebrahim Raisi și ministrul de Externe Hossein Amir-Abdollahian se aflau și ei in elicopter.

Un șofer beat si drogat, cu permis de Ucraina, prins dupa o urmarire in Mamaia

18:36, 16.05.2024 - Un sofer beat si drogat, care conducea cu 161 km/h, in Mamaia, a fost arestat preventiv, joi, 16.05.2024. El a fost urmarit de politisti pe o distanta de trei kilometri si apoi blocat in trafic.

Doi raniți grav pe DN 7, in Arad. Trafic blocat pentru aterizarea elicopterului SMURD

12:21, 08.04.2024 - Doua persoane au fost ranite grav, luni, in urma unui accident intre o mașina și o motocicleta, pe DN 7, in localitatea Manduloc, județul Arad. Circulația rutiera este blocata pentru aterizarea elicopterului SMURD care va prelua victimele.

Amenda de parcare ilegala in Austria de 300 de euro, dintre care 30 de euro a costat tiparirea pozei: „Nici macar nu e color”

12:15, 05.04.2024 - Intr-un oraș din Austria, un barbat din Balcani a fost amendat cu 300 de euro pentru parcare ilegala pe proprietate privata. Din suma finala,30 de euro au fost taxați pentru tiparirea pozei, dovada pentru amenda, relateaza cotidianul sarb Kurir, care preia o postare devenita virala pe TikTok.„Primești…

Oleg Serebrian: 'Buletinele de vot din regiunea transnistreana pentru alegerile din Rusia au fost tiparite pe loc'

12:01, 14.03.2024 - „Este ilegala calea prin care buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale din Rusia vor ajunge in regiunea transnistreana, insași organizarea alegerilor este ilegala”, a declarat jurnaliștilor prezenți la sediul Guvernului vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian, transmite Radio Chișinau,…

Biroul pentru Imigrari:Barbati din China depistati cu sedere ilegala in Dambovita

14:20, 27.02.2024 - Comunicat de presaTargoviste, 27 februarie 2024 BARBATI DIN CHINA DEPISTATI CU SEDERE ILEGALA IN DAMBOVITA Politistii de imigrari din Dambovita, in urma unei actiuni pentru combaterea sederii si muncii ilegale a strainilor, au depistat doi barbati din China, care nu au parasit teritoriul Romaniei la…


Ce parere ai despre aceasta stire?