Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australia - O nouă hecatombă a peştilor într-un bazin hidrografic din sud-estul ţării

Publicat:

Cel mai mare bazin hidrografic din Australia a devenit din nou o adevarata hecatomba a pestilor la cateva saptamani dupa moartea a aproape un milion de astfel de vietuitoare, al treilea episod de acest gen care are loc in mai putin de doua luni, au anuntat luni autoritatile si locuitorii, citati de AFP.

Guvernul federal a pus catastrofa, care afecteaza imensul bazin Murray-Darling din sud-estul tarii, pe seama secetei severe din aceasta perioada a anului, insa specialistii si locuitorii sustin ca fenomenul ar fi fost provocat de activitatile de extractie si de poluarea excesiva.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata rusa revendica cucerirea unui alt sat ucrainean, in estul tarii

17:20, 25.05.2024 - Armata rusa a revendicat sambata cucerirea unui alt sat din estul Ucrainei, situat in apropierea localitatii Ocheretine, unde a inregistrat progrese rapide in ultimele saptamani, relateaza AFP.

Peste 100 de persoane au murit in Papua Noua Guinee, dupa ce au fost surprinse in somn de o alunecare masiva de teren

10:00, 24.05.2024 - Alunecarea de teren a lovit satul Kaokalam din provincia Enga, la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de Port Moresby, capitala Papua Noua Guinee, in jurul orei locale 3.00 dimineata. Multi oameni au murit dupa ce au fost surprinsi in somn, relateaza ABC News.„S-a intamplat cand oamenii inca dormeau,…

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.

Judetele tarii, impartite in sfere de influenta ale interlopilor. Harta clanurilor din estul Romaniei

15:55, 17.04.2024 - Clanurile interlope din Romania sunt cunoscute de ani de zile si isi impart sferele de influenta in functie de judetele in care activeaza. Moartea lui Costel Corduneau a adus din nou in prim-plan acest aspect.In judetul Iasi, lumea interlopa este dominata de clanul Corduneanu.

Australia va numi un „consilier special” in ancheta israelienilor asupra atacului care a ucis sapte voluntari

18:36, 06.04.2024 - „ Guvernul va numi un consilier special cu care am cerut israelienilor sa colaboreze, astfel incat sa fim consiliati cu privire la oportunitatea procesului”, a declarat ministrul de externe Penny Wong intr-o conferinta de presa televizata la Adelaide, potrivit actualitate.org. „Vrem sa avem incredere…

Avertizare de la meteorologi: Vant in cea mai mare parte a țarii. Cum va fi vremea la București

10:21, 29.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis vineri, 29 martie, o atenționare de intensificare a vantului in cea mai mare parte a țarii, valabila pana la sfarșitul zilei. In București, vremea va continua sa se incalzeasca.Pe parcursul zilei de astazi, intre orele 10:00 și 21:00, temporar vor fi intensificari…

Transportul in comun devine „verde“ intr-un mare oraș al țarii. Sunt cumparate zeci de autobuze electrice și tramvaie

15:51, 13.03.2024 - Locuitorii unui mare oraș din Romania vor beneficia, in curand, de condiții mult mai bune in transportul public. Recent a fost semnat contractul de furnizare pentru 25 de autobuze electrice noi, care vor ajunge in urmatoarea perioada pe strazile municipiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?