Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australia înfiinţează o nouă forţă de instrucţie militară pentru a-i ajuta pe vecinii săi din Pacific

Publicat:

Australia infiinteaza o noua forta de instructie militara pentru a-i ajuta pe vecinii sai din Pacific, a anuntat marti ministrul apararii, informeaza AGERPRES.

"Forta de va angaja o echipa mobila de instructie pentru a intari capacitatea, rezistenta si interoperabilitatea in intreaga regiune in domeniul asistentei umanitare, ajutorului in caz de dezastre si in mentinerea pacii", a anuntat ministrul australian al apararii .

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

"", cu baza la Brisbane, care va…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata obligatorie. Hari Bucur-Marcu: „Doar imbecilii nu ar putea ințelege”

15:45, 03.05.2024 - Hari Bucur-Marcu , ofițer in rezerva si expert in probleme de securitate, respinge, cu argumente, ipoteza reintroducerii armatei obligatorii. Ba chiar exista nenumarate argumente impotriva acestei idei crețe, spune el. „M-a intrebat un moderator al unei emisiuni de televiziune ce șanse ar fi pentru…

Acordul intre Guvernul Romaniei si cel al Coreei de Sud privind cooperarea in domeniul apararii, semnat de ministrul Tilvar la Seul

11:01, 23.04.2024 - ”Am semnat, astazi (marți - n.r.), la Seul, impreuna cu omologul meu coreean, Shin Wonsik, Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Coreea privind cooperarea in domeniul apararii, primul document de acest fel incheiat intre cele doua tari. Sunt convins ca acest acord va oferi o baza solida…

Polonia trimite soldați in Franța pentru a ajuta la securizarea Jocurilor Olimpice de la Paris

19:11, 28.03.2024 - Ministrul polonez al Apararii a anuntat joi ca tara sa va trimite intariri militare pentru a ajuta la securizarea Jocurilor Olimpice de la Paris, in conditiile in care Franta este in alerta maxima in fata amenintarii cu atentate, informeaza AFP.

Polonia va construi o baza de aviație in apropiere de Ucraina și Belarus

09:50, 27.03.2024 - Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anuntat construirea unei baze de elicoptere de lupta la circa 70 de kilometri de frontiera Poloniei cu Ucraina si Belarus, transmite EFE preluata de Agerpres. Baza aeriana va fi amplasata pe un teren de circa 100 de hectare. Aceasta va fi constituita…

Ministrul roman al Apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de legatura”

10:35, 11.03.2024 - Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 , ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul din țara vecina respecta statutul de neutralitate al țarii noastre.

Ministrul apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de cooperare”

21:15, 10.03.2024 - Ministrul apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24, ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul roman respecta statutul de neutralitate al țarii vecine.

Franța iși transforma Armata intr-o forța de neoprit: Investiție de 300 de milioane de euro in AI

14:01, 08.03.2024 - Franta urmeaza sa lanseze - in iulie - o agentie, AMIAD, care sa dezvolte o inteligenta artificiala in domeniul apararii, dotata cu 300 de milioane de euro pe an, anunta vineri ministrul francez al Apararii Sebastien Lecornu in ziarul Les Echos, relateaza AFP. Aceasta Agentie Ministeriale a Inteligentei…

Ministrul german al Apararii il contrazice pe Macron: Declarațiile lui nu ajuta Ucraina și nici aliații ei

21:26, 05.03.2024 - Ultimele declaratii ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care le-a cerut marti europenilor „sa nu fie lasi” in fata „fortei de neoprit” a Rusiei, nu ajuta Ucraina pe campul de lupta si nici aliatii acesteia, a remarcat ministrul german al apararii, Boris Pistorius, potrivit AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?