Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurul din Munții Metaliferi rămâne în subteran. Controversele uriașului proiect minier Rovina VIDEO

Publicat:

Aurul din Munții Metaliferi ramane in subteran. Marele proiect minier de pe din Hunedoara a fost oprit, deocamdata, in instanța. A fost contestat de organizații de mediu și de unii dintre localnici, care nu și-au dorit cariere miniere și halde de steril in satul lor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Popovici, marele caștigator și la 400 m liber, la CN

14:15, 20.04.2024 - Fostul campion european si mondial David Popovici a castigat titlul national in proba de 400 m liber, vineri, in cadrul Campionatelor Nationale de inot in bazin de 50 de metri, gazduite de Complexul Sportiv de Natatie din Otopeni. Popovici (CS Dinamo) s-a impus cu timpul de 3 min 47 sec 54/100, la mare…

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai gasit in Europa“ VIDEO

22:50, 15.04.2024 - De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Munții Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara).

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistica, dar nu va fi terminata niciodata FOTO

06:20, 28.03.2024 - Lucrarile la barajul Baleia din Hunedoara au inceput in anii ’90, insa au fost abandonate de un deceniu. Acum, arcul uriaș de beton de pe valea paraului Baleia se numara printre atracțiile neobișnuite din Valea Jiului

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

Peste 20 de spații din Castelul Corvinilor, renovate printr-un proiect european

10:35, 24.02.2024 - Peste 20 de spații din Castelul Corvinilor din Hunedoara au fost renovate printr-un proiect european in valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Acum se... The post Peste 20 de spații din Castelul Corvinilor, renovate printr-un proiect european appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Locul din Ardeal unde oamenii au gasit bulgari uriași de aur. Acum din vechile mine nu a ramas aproape nimic: „Pare de necrezut”

11:45, 15.02.2024 - Cu mai puțin de 100 de locuitori in prezent, satul Ruda Brad din județul Hunedoara a devenit o amintire a unei epoci de aur. Acesta este considerat, ca fiind unul dintre locurile cu cele mai bogate zacaminte de aur nativ din Europa.In anii 2000, minele de aur din zona Bradului, Munții Metaliferi, au…


Ce parere ai despre aceasta stire?