Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurel nu s-a dezminţit nici în cea mai importantă noapte: Este o fată de 18 ani, dacă nu o pup mor – VIDEO

Publicat:

Botosaneanul va publica marti dimineata o investgatie jurnalistica referitoare la modul in care a fost organizat revelionul de la Botosani, la cine si mai ales cum au ajuns banii. O buna parte a povestii se invarte in jurul lui .

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este OFICIAL: Parintii singuri NU mai pot fi OBLIGAȚI la ture de noapte

20:45, 02.05.2024 - Este OFICIAL: Parintii singuri NU mai pot fi OBLIGAȚI la ture de noapte Parlamentul a adoptat un proiect de lege care elimina obligația parinților singuri de a efectua ture de noapte. Aceasta modificare urmeaza sa fie promulgata in cel mai scurt timp. Proiectul vine in sprijinul parintilor singuri care…

Prime speciale pentru jucatorii lui Dinamo: „E o motivație, dar nu cea mai importanta” » Problema remarcata + Critici pentru arbitraj

12:00, 23.04.2024 - Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezbatut la GSP LIVE situația „cainilor”. Cu patru etape ramase de jucat, Dinamo este pe locul 8 in play-out, loc de baraj, dar e doar la un punct de salvarea directa. Iar Andrei Nicolescu a prefațat meciul cu FC Botoșani, a vorbit despre probleme…

In miez de noapte: Sucevean prins beat la VOLAN circuland prin comuna George Enescu

11:05, 27.03.2024 - In miez de noapte: Sucevean prins beat la VOLAN circuland prin comuna George Enescu La data de 27 martie 2024, in jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe DJ 293, in comuna George Enescu, un autoturism condus de un tanar, de 32 de ani,…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.


Ce parere ai despre aceasta stire?