Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Auditorii financiari sunt cei care pot pregăti companiile, mari sau mici, pentru viitoarele obligații de raportare de sustenabilitate

Publicat:

Efectele se vor extinde și asupra companiilor care nu au obligații directe de raportare, din lanțul valoric al marilor companii. In data de 27 octombrie 2023, din Romania (CAFR) a organizat, in sistem online, de . , ”Raportarea corporativa privind sustenabilitatea – noi provocari și oportunitați pentru profesia […] financiari sunt cei care pot pregati companiile, mari sau mici, pentru viitoarele obligații de raportare de sustenabilitate apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

73% dintre companiile globale se pregatesc sa fie afectate de un atac cibernetic in urmatoarele 12 – 24 de luni, conform Cisco 

15:50, 29.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Raportul „Cybersecurity Readiness Index 2024” al Cisco Romania indica faptul ca 73% dintre organizațiile din intreaga lume se așteapta sa fie afectate de un incident de securitate cibernetica in urmatoarele 12 pana la 24 de luni. Doar trei procente dintre intreprinderi sunt pregatite…

Inchiderea anului financiar: clarificari și recomandari pentru companiile din Romania

12:45, 19.04.2024 - Analiza Mazars In contextul complex și dinamic al economiei actuale, inchiderea anului financiar este o provocare semnificativa pentru companiile din Romania. Acest proces nu reprezinta doar o formalitate, ci o oportunitate strategica pentru analiza și planificare. Prin examinarea atenta a performanței…

ACCA și CAFR clarifica schimbarile aduse de noua Directiva privind Raportarea Corporativa Durabila in cadrul unui eveniment comun

17:51, 03.04.2024 - ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants), cea mai mare asociație internaționala in domeniul financiar-contabil, și CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania) au organizat recent evenimentul „Durabilitate: Educație, Raportare, Asigurare”, avand obiectivul comun de a-și sprijini…

CMS a asistat Grupul Cicor in achiziția societații Evolution Medtec din Romania

12:15, 04.03.2024 - Firma internaționala de avocatura CMS a oferit consultanța Grupului Cicor (Cicor), unul dintre dezvoltatorii și producatorii de electronice de inalta fiabilitate pentru piețele medicale, industriale, aerospațiale și de aparare cu cea mai rapida creștere din Europa, cu privire la achiziția a 100% din…

Ștefan Popescu, despre alipirea Transnistriei la Rusia: Efectele ar fi dezastruoase. Ucraina trebuie sa ramana stapana la Odesa și Gurile Dunarii. Este esențial pentru R. Moldova, NATO și Romania

11:45, 23.02.2024 - Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Ștefan Popescu, analist de politica externa, a comentat situația din Transnistria, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vladescu, și s-a aratat de parere ca o eventuala alipire a regiunii separatiste la Federația Rusa ar avea efecte „dezastruoase pentru parcursul…

COTAR: Cerem demiterea președintelui Consiliului Concurenței

11:31, 14.02.2024 - Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (C.O.T.A.R.) solicita Guvernului și Parlamentului sa schimbe de urgența președintele Consiliului Concurenței. Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, poate demara procedura de revocare din funcție a lui Bogdan Chirițoiu de la șefia Consiliului…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?