Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au luptat pentru pace: 80 de ani de la începerea Marelui Război pentru Apărarea Patriei

Publicat:

Comemorarea victimelor fascismului s-a petrecut tradițional prin depunerea de flori la memorialul „Eternitate”. Președinta Parlamentului, , a menționat ca „noi trebuie sa pastram memoria tuturor care au participat in acel razboi și ar trebui sa pastram in memorie pe cei care primii și-au jertfit viața”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul Vasile Nagy: Respect pentru veteranii de razboi, care au luptat pentru Patrie

09:55, 29.04.2024 - Astazi, 29 aprilie, sarbatorim Ziua Veteranilor de Razboi. Cu acest prilej, trebuie sa avem un gand de prețuire pentru toți cei care au luptat și și-au dat sangele pentru libertatea Patriei. Este momentul sa ii omagiem pe aceia, tot mai puțini din pacate, care au luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial,…

PSRM, la reinhumarea ramașițelor soldaților Armatei Roșii, cazuți pentru eliberarea Moldovei de fascism: „Sa pastram memoria faptelor eroice ale parinților și bunicilor noștri”

14:55, 27.04.2024 - Socialiștii au participat la ceremonia de reinhumare a ramașițelor soldaților Armatei Roșii care au cazut pentru eliberarea Moldovei de fascism. „Trebuie sa pastram memoria despre faptele eroice ale parinților și bunicilor noștri care și-au dat viața in lupta impotriva fascismului”, se arata intr-un…

Cine este Nicoleta Raisa Sima de la Chefi la cuțite. S-a luptat cu o boala grava: „Plangeam mereu”

19:40, 18.04.2024 - Nicoleta Raisa Sima face parte din echipa lui Alexandru Sautner și este gata sa demonstreze abilitațile pe care le are in bucatarie. Deși este mereu cu zambetul pe buze, ascunde o poveste dramatica. A trecut prin momente cumplite in urma cu ceva timp, cand a fost depistata ca are cancer.

Anul Național Avram Iancu: Monede de aur, argint și tombac confecționate de BNR pentru comemorarea a 200 de ani de la nașterea „Craișorului Munților”

11:46, 10.04.2024 - Anul Național Avram Iancu: Monede de aur, argint și tombac confecționate de BNR pentru comemorarea a 200 de ani de la nașterea „Craișorului Munților” Anul Național Avram Iancu: Monede de aur, argint și tombac confecționate de BNR pentru comemorarea a 200 de ani de la nașterea „Craișorului Munților”…

A murit George Nicolescu, artistul orb care a facut istorie

12:26, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu, artistul orb care a facut istorieGeorge Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s-a nascut orb și a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. 

Firea, reproșuri adresate lui Ciolacu: Se pare ca se cauta orice varianta, numai sa nu fiu eu candidat. Nu a luptat suficient pentru mine

09:55, 15.03.2024 - Gabriela Firea, prim-vicepreședinta a PSD și pretendenta la funcția de primar general, susține ca șeful partidului, Marcel Ciolacu, nu și-a dat silința pentru o propune pe ea drept candidat pentru funcția de edil, deși ii fusese promis acest lucru.

Tata și fiu au luptat in Ucraina unul impotriva celuilalt. „Cand am știut ca ești tu, nu am mai tras” / „In realitate, era un nimeni”

08:05, 08.02.2024 - O situație neobișnuita s-a inregistrat pe frontul din Avdiivka, in estul Ucrainei, unde razboiul a adus fața in fața un fiu și un tata, luptand in tabere adverse. Oleksandr, unul dintre cei mai tineri și mai experimentați comandanți de Bradley, vehicul blindat furnizat de SUA Ucrainei, a povestit pentru…

O treime din totalul emigranților europeni sunt romani. Cum sa ne pastram forța de munca in țara

06:20, 06.02.2024 - Romanii sunt emigranții Europei. Cel puțin așa arata ultimele date Eurostat. Potrivit acestora, in 2022 aproape o treime din totalul emigranților europeni erau romani. Potrivit statisticilor, la nivelul Uniunii Europene, avem cel mai mare numar de saraci in randul celor care lucreaza: aproape 20%.


Ce parere ai despre aceasta stire?