Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au început audierile în dosarul „Șantaj la Felix TV”. Directorul Antenelor încearcă să-l apere pe fostul șef al Fiscului: "Am primit documentele din surse anonime"

Publicat:

Directorul general Antena TV Group SA, , trmis in judecata pentru șantaj, este audiat in acet moment la Curtea de Apel București. Complicii sai, Camelia și , lipsesc de la acest termen, dar au avocați in sala de judecata. Fostul sef ANAF, , a refuizat sa faca declarații in fața instanței.

Evenimentul zilei va prezinta declarația pe care o da în sala de judecata. Procesul este pe masa judecatorului Victor Ionuț Voina.

Update ora 11.45  și-a continuat declarația. El arata…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCSB Adio palmares FCSB! Curtea de de Apel București da dreptate celor de la CSA Steaua

17:55, 30.05.2024 - Procesul in ce privește palmaresul echipei Steaua București a fost unul lung, cu mai multe decizii controversate care au fost contestate cand de o parte cand de alta. The post FCSB Adio palmares FCSB! Curtea de de Apel București da dreptate celor de la CSA Steaua first appeared on Informatia Zilei .

Hotnews: Ce spune judecatoarea care l-a condamnat la inchisoare pe Dan Voiculescu despre decizia de suspendare a recuperarii prejudiciului

13:40, 26.05.2024 - Decizia luata vineri de Tribunalul București privind suspendarea recuperarii prejudiciului in dosarul de corupție al lui Dan Voiculescu reprezinta „un semnal manifest al disolutiei Statului de Drept in Romania”, spune Camelia Bogdan. Ea este judecatoare care a condus completul de la Curtea de Apel București…

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu și medicul care o acuza de șantaj, o noua confruntare. Vedeta și-a concediat avocatul in sala de judecata: „Bunul samaritean”

15:16, 20.05.2024 - In urma cu cateva zile, Oana Zavoranu a mers la Curtea de Apel București, iar astazi a ajuns, din nou, in sala de judecata, tot in procesul in care medicul Bogdan Furtuna o acuza de șantaj. Vedeta a luat și o decizie radicala, asta pentru ca și-a concediat avocatul.

Avocatul fanilor FCSB s-a predat: „Palmaresul a fost tranșat” » Reacție dupa motivarea in procesul FCSB - CSA Steaua

15:50, 15.05.2024 - Curtea de Apel București a publicat motivarea deciziei din octombrie 2023, care preciza ca CSA Steaua ramane cu palmaresul din perioada 1947-1998 # Intervalul 1998-2003, cel pe care „militarii” doreau sa il obțina, ramane in aer # Virgil Boglea, avocatul Asociatiei Salvati Steaua, entitate pro-FCSB, a…

A venit motivarea in procesul FCSB - CSA Steaua! Curtea de Apel, lovitura pentru Becali: „Nu a existat nicio preluare a dreptului asupra palmaresului”

12:21, 15.05.2024 - Fanii CSA Steaua exulta pe rețelele sociale și anunța o victorie in procesul cu FCSB, pentru palmaresul Stelei. Motivarea deciziei le da dreptate „militarilor”. Curtea de Apel București a publicat motivarea decizie din octombrie 2023, care preciza ca CSA Steaua ramane cu palmaresul din perioada 1947-1998,…

Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv procesul cu ANI. Cați bani trebuie sa plateasca, dupa opt ani de judecata

17:25, 26.04.2024 - Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv procesul cu Agentia Nationala de Integritate (ANI) și a fost obligat de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa plateasca 42.000 de euro, suma considerata avere nejustificata, a relatat Agerpres.In februarie 2016, ANI a constatat…

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.

Teren in Piata Ovidiu: Judecatorii din Bucuresti explica de ce UAT Constanta prin primar Vergil Chitac a pierdut procesul deschis de Banca Nationala a Romaniei (MOTIVARE+DOCUMENT)

17:00, 07.04.2024 - Procesul a inceput dupa ce BNR a apreciat ca Primaria Constanta nu a raspuns efectiv la solicitarea sa de a i fi comunicate documentele "care sa ateste apartenenta terenului in suprafata de 507 mp, situat in zona Portul Tomis, tronson 2, lot2, numar cadastral alocat 14637, cf.39552, la domeniul privat…


Ce parere ai despre aceasta stire?