Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au fost găsite fiolele care îi pot salva viața polițistului Claudiu Pintea. Are nevoie de 20.000 de euro pentru cumpărarea acestora!

Publicat:

Strigatul dupa ajutor al familiei polițistului nu a ramas fara ecou. Oamenii s-au mobilizat și au reușit sa gaseasca o sursa care poate cumpara și aduce urgent in țara injecțiile de care acesta are nevoie. Trebuie insa 20.000 de euro, o singura fiola depașind 300 de euro.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luna mai, dedicata constientizarii riscului de cancer de piele. Trei metode care iti pot salva viata. Medic renumit: "Mare atentie la ceea ce numim ratusca cea urata!”

14:05, 31.05.2024 - Un medic dermatolog roman, care a transformat in traditie organizarea evenimentelor care trag un semnal de alarma cu privire la pericolul de pe piele, iti dezvaluie care sunt cele trei metode care iti pot salva viata.

Macron și-a inceput vizita in Noua Caledonie: Vin alaturi de oamenii de aici pentru o revenire la calm, la viața normala

08:50, 23.05.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a ajuns in capitala Noumea din Noua Caledonie. Acesta a promis ca fortele de politie franceze vor ramane "atat timp cat va fi necesar" in Noua Caledonie, la sosirea sa in teritoriul francez din Pacific, afectat de revolte, pentru o revenire la calm și la viața normala.

Tatal lui Sebi. ”Facem tot posibilul sa ne auda cineva”

19:30, 02.05.2024 - Un protest are loc joi fata de modul in care se desfasoara procesul in cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, in care au murit doi tineri. Zeci de persoane, printre care si tatal tanarului ucis Sebastian Olariu, au pornit, pe ploaie, din Vama Veche spre locul in care a avut loc accidentul.…

Scene șocante in Mureș! Un cortegiu funerar a fost alergat de un urs, in apropierea unei paduri. Oamenii au fugit pentru a-și salva viața / VIDEO

12:45, 19.04.2024 - Mai mulți locuitori din județul Mureș au fost la in pas de tragedie, tocmai in timpul unei inmormantari. Cortegiul funerar a fost alergat de un urs violent, care a auzit zgomote in apropierea padurii in care traiește. Oamenii s-au grabit sa ajunga acasa, de teama sa nu iși piarda viața.

Persoanele nascute dupa 1965 sunt mai expuse riscului de a face cancer. Studiul face legatura cu stilul de viața modern

13:41, 15.04.2024 - Oamenii de știința au prezentat o noua ipoteza la conferința anuala a Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului: generația nascuta dupa anul 1965 pare sa imbatraneasca mai rapid, la nivel celular, potrivit Realitatea Plus.Cei noua markeri evaluați pentru a calcula varsta biologica a celor aproximativ…

Gest nobil al polițiștilor din Moreni! Au donat sange pentru a salva vieți

13:10, 10.04.2024 - Gest nobil al polițiștilor din Moreni! Oamenii legii au donat sange pentru cei aflați in suferința. Astfel, luni, 8 aprilie,  intrucat Centrul de Transfuzie Dambovița, in parteneriat cu Spitalul Municipal Moreni, a organizat o activitate pentru donarea de sange, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului…

Tehnologia care iți permite sa comunici cu persoane care nu mai sunt in viața | "Nu este pentru toata lumea"

23:45, 29.03.2024 - Ti-ai dorit vreodata sa fii nemuritor? Acum este posibil datorita tehnologiei. Experții americani au gasit o soluție prin care sa transforme oamenii in versiuni virtuale. Astfel, oamenii vor putea comunica cu persoane care nu mai sunt in viața.

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?