Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au fost blocate pe Facebook după ce au postat această propoziţie pe reţeaua de socializare

Publicat:

In urma mișcarii online de constientizare a hartuirii si abuzului sexual #MeToo, sute de femei au scris despre evenimentele nefericite din viața lor, potrivit theguardian.com.

Unele dintre ele s-au plans ca dupa ce au scris pe Facebook propoziția „men are scum" (barbatii sunt niște gunoaie), au fost blocate timp de 30 de zile pe reateaua de socializare.

, un comedian foarte cunoscut din SUA, a primit o astfel de avertizare dupa ce a comentat pe pagina unei prietene care povestea abuzul sexual trait, „men are scum".

Reprezentanții Facebook au declarat ca blocarile…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Donald Trump s-a razgandit: dupa ce a vrut sa interzica TikTok, și-a facut cont pe rețeaua de socializare

18:40, 02.06.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a lansat contul de TikTok, platforma de socializare dedicata clipurilor video ce este detinuta de compania chineza ByteDance si pe care a incercat sa o interzica pe cand era presedinte, transmite duminica Reuters.

VIDEO. Președintele CJ Ilfov a anunțat extinderea lucrarilor de apa și canalizare in Snagov

19:55, 27.05.2024 - Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, a anunțat cand incep lucrarile de apa și canalizare in Snagov. Acesta a afirmat ca toate cele 5 sate arondate Snagovului vor avea rețea de apa și canal. Toate cele cinci sate din comuna Snagov vor avea apa curenta și canalizare. Rețeaua de distribuție a apei potabile…

Lucica Susanu, reacție neașteptata dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a scris in mediul online

15:06, 16.05.2024 - Lucica Susanu, finalista din echipa verde, a facut o postare neașteptata in mediul online dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Mesajul sau a luat prin surprindere pe toata lumea.

Eliud Kipchoge, dublu campion olimpic la maraton, a povestit in lacrimi cum a cazut victima a abuzului online: „Am primit o mulțime de mesaje oribile”

22:51, 08.05.2024 - Eliud Kipchoge (39 de ani), campion olimpic la Rio și Tokyo, a spus intr-un interviu pentru BBC, care a avut loc in in locuința sa din Eldoret, ca s-a temut pentru viața familiei sale in timpul unei campanii de abuzuri online care l-a asociat in mod eronat cu moartea colegului sau kenyan Kelvin Kiptum.…


Ce parere ai despre aceasta stire?