Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au descoperit noi piramide în Egipt

Publicat:

Peste 1.000 de morminte si 17 piramide noi au fost descoperite de curand in Egipt, sub pamant. Arheologii au gasit monumentele cu ajutorul unor sateliti cu infrarosu, situati la 700 de kilometri de Pamant.

Sursa: EPA

Specialistii au excavat zonele indicate de satelitii cu infrarosu si teoriile lor s-au adeverit: au descoperit inca 3.000 de locatii antice sub pamant, peste 1.000 de morminte si 17 piramide noi.

"Am facut cercetarile de mai bine de un an. Vedeam toate datele iesind la suprafata, dar punctul culminant a fost cand am privit in ansamblu tot ce am descoperit si nu-mi…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire monumentala sub platoul Giza: arheologii detecteaza structuri uriașe folosind un radar de penetrare a solului

05:51, 23.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Tohoku din Japonia au descoperit o structura gigantica, formata din doua parți, sub platoul Giza din Egipt. Aceasta descoperire fara precedent sugereaza existența unor vestigii datand de acum 4000 de ani.

"E iadul pe pamant și chiar mai rau". Tone de alimente și medicamente sunt blocate in Egipt, pentru ca trecerea Rafah e inchisa

08:40, 21.05.2024 - Alimentele si medicamentele pentru palestinienii din Gaza se acumuleaza in Egipt, deoarece punctul de trecere Rafah ramane inchis. De doua zile nu a fost livrat niciun ajutor catre depozitele ONU, au avertizat oficialii organizației, potrivit Reuters.

CONSILIEREA ELEVILOR Ce rol are psihologul in instituțiile de invațamant

14:35, 18.05.2024 - Specialiștii sunt de parere ca in fiecare instituție de invațamant, de la preșcolar la toate nivelele, trebuie sa funcționeze un cabinet de psihologie.  The post CONSILIEREA ELEVILOR Ce rol are psihologul in instituțiile de invațamant first appeared on Informatia Zilei .

A fost dezgropat „campul morților” din Prahova. Arheologii au scos la iveala morminte din epoca bronzului

22:11, 16.05.2024 - O echipa de arheologi de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova a facut o descoperire remarcabila in localitatea Paulești, din Prahova, scoțand la lumina morminte datand din epoca bronzului.

Doua misterioase structuri subterane au fost identificate in apropierea marilor piramide din Giza

14:05, 16.05.2024 - Doua structuri artificiale, aflate la adancimi diferite, au fost identificate in imediata apropiere a faimoaselor piramide din Giza, a anunțat o echipa de arheologi din Japonia și Egipt, intr-un studiu publicat in revista Archaeological Prospection.

Noi vești foarte bune despre evoluția starii de sanatate a lui Florin Piersic: E spre bine

09:31, 12.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic se imbunatațește, insa actorul este in continuare internat la secția de terapie intensiva. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitala au anunțat ca actorul este cooperant, discuta cu personalul, si chiar s-a ridicat in picioare.Mai mult, conform unor surse Realitatea…

Avertizare de viituri pentru 17 județe

13:06, 08.05.2024 - Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de viituri valabila pana joi dimineața pe rauri din 17 județe.Specialiștii INHGA au instituit Codul galben incepand de miercuri, de la ora 12.00, pana joi la ora 8.00.

Calitatea apei, discutata de specialiștii buzoieni cu elevii aflați in „Saptamana verde”

12:20, 02.05.2024 - Administrația Bazinala de apa Buzau- Ialomița a fost partener multor școli buzoiene in programul educativ „Școala Verde”. Acesta este motivul pentru care, zilnic, elevi de diferite varste, de la primara la liceu, au trecut pragul instituției și au luat parte la sesiuni de informare in care  au aflat…


Ce parere ai despre aceasta stire?