Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacuri aeriene contra poziţiilor rebelilor houthi, în provincia Saada, Yemen

Publicat:

Raidurile au vizat o piața din Kataf al-Bokaa, din nordul provinciei Saada, 15 persoane fiind ucise sau ranite, potrivit Agerpres.

De asemenea, o alta ținta a atacurilor a fost districtul Shada.

și mai multe țari arabe, majoritatea din zona , au lansat in noaptea de miercuri spre joi o operațiune militara in Yemen pentru a stopa inaintarea rebelilor houthi, care sunt susținuți de Iran și lupta contra forțelor loiale președintelui Abd-Rabbu Mansour Hadi.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Americanii doboara patru drone ale rebelilor houthi: ce ținta se pare ca vizau acestea

04:50, 25.04.2024 - Statele Unite au doborat miercuri patru drone in zonele din Yemen aflate sub controlul rebelilor houthi, a anuntat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM), scrie AFP, citat de AGERPRES.

Cine sunt „Gardienii Revoluției” din Iran, care au lansat atacul asupra Israelului

09:55, 14.04.2024 - Garzile Revoluționare sunt forta militara dominanta a Iranului, care are propria armata, propria marina și propria forta aeriana si aripa de informatii. Ele au fost inființate la scurt timp dupa Revoluția islamica din 1979 pentru a proteja sistemul de conducere clerical.Fosti ofiteri ai Gardienilor…

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

SUA au atacat depozite subterane ale rebelilor houthi in Yemen

09:50, 23.03.2024 - Avioane de vanatoare americane de pe portavionul USS Dwight D. Eisenhower au lovit, vineri seara, trei depozite subterane din zonele controlate de rebelii houthi in Yemen, potrivit Comandamentului Central al Statelor Unite (CENTCOM).La 22 martie, fortele Comandamentului Central al Statelor…

Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen

09:50, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom).

SUA au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi, care reprezenta o „amenințare iminenta” 

09:25, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, preluat de Agerpres.

O nava britanica a luat foc dupa un atac al rebelilor Houthi. Israelul a interceptat o racheta care se indrepta spre portul Eilat din Marea Roșie

13:05, 23.02.2024 - Un atac cu rachete al rebelilor houthi din Yemen a incendiat joi o nava in Golful Aden, ranind o persoana, in timp ce Israelul a interceptat o racheta lansata de houthi in apropierea orașului-port Eilat, au declarat autoritațile, citate de CBS News.

Statele Unite au executat noi lovituri impotriva rebelilor houthi din Yemen

04:50, 09.02.2024 - Statele Unite au anuntat ca au executat noi lovituri impotriva a patru drone de suprafata si sapte rachete de croaziera „pregatite sa fie lansate impotriva navelor din Marea Rosie” de catre rebelii houthi din Yemen


Ce parere ai despre aceasta stire?