Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacul viespilor ucigaşe: Peste 28 de persoane au murit în China

Publicat:

Roiuri de viespi gigantice asiatice au atacat masiv sudul provinciei chineze Shaanxi. In urma atacurilor 19 persoane si-au pierdut viata si aproximativ 600 au fost ranite, sustine CNN, citand surse din guvernul local din Ankang, unde se pare ca este recentul epicentru al unui val de atacuri violente, noteaza Epochtimes-Romania. UPDATE: Numarul mortilor a crescut la 28, potrivit , citat de realitatea.net.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane au murit, iar alte opt au fost ranite, dupa un atac al ucrainenilor asupra regiunii ocupate Donețk

16:40, 11.05.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite sambata, intr-o lovitura ucraineana asupra unui restaurant din orasul Donetk, ocupat de Moscova si situat in regiunea ucraineana cu aceasi nume, in estul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Israelul, 'nemulțumit' de raspunsul Chinei dupa atacul Iranului: 'Speram o condamnare mai puternica și o recunoaștere clara a dreptului la autoaparare'

18:40, 16.04.2024 - Israelul se declara „nemulțumit” de raspunsul Chinei in ceea ce privește atacul Iranului. Declarația a fost facuta de un diplomat israelian din China. Chinezii nu au condamnat atacul asupra Israelului.

Cel puțin trei persoane au murit dupa ce un elicopter cu turiști s-a prabușit in Alpii Elvețieni

16:01, 03.04.2024 - Elicopterul care transporta un ghid și mai mulți turiști a derapat, marți, de pe platforma de aterizare din apropierea varfului Petit Combin de 3.668 de metri din sud-vestul Elveției și s-a prabușit, relateaza AP.In urma impactului cu solul, trei persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, a transmis…

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…

VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite

20:10, 24.03.2024 - Patru persoane au murit și opt au fost ranite la cel de-al 11-lea Raliu Esztergom-Nyerges, dupa ce un vehicul care participa la cursa a ieșit... The post VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doua persoane au murit și alte 30 sunt ranite dupa ce o racheta ruseasca a lovit la Krivoi Rog, in centrul Ucrainei

00:55, 13.03.2024 - Doua persoane au murit și alte 30 au fost fost ranite dupa ce o racheta ruseasca a lovit un bloc de apartamente dintr-un oraș din centrul Ucrainei, a declarat, potrivit SkyNews, potrivit observatornews.ro. Atacul asupra Krivoi Rog a ranit grav cinci persoane și a ranit alte 25, potrivit guvernatorului…

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?