Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacul fratelui Mădălinei Manole la adresa Mariei Dragomiroiu. Marian Manole a reacționat dur după declarațiile făcute de vedetă: ”Distinsa artistă trebuia să tacă”

Publicat:

Atacul fratelui la adresa . a reacționat dur dupa ce cantareața de muzica populara a facut declarații in cadrul unui interviu. a spus ca credea ce este urmarita de un blestem din familie și ca ar fi știut ca o sa moara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Vladimir Putin recunoaște ca Rusia are probleme dupa atacul terorist și a dat ordinul: 'Ar trebui sa fie sub control!'

15:55, 26.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a cerut procurorilor ruși sa consolideze controlul asupra respectarii legii in „sfera migrației”, care, potrivit lui, ingrijoreaza „milioane de oameni”. Declarațiile lui Putin sunt facute in contextul in care cei patru atacatori de la mallul din Moscova aveau legatura…

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

Ce mesaj a transmis Simona Halep, la revenirea in tara. Declarațiile facute de sportiva la aeroport: „In sinea mea mereu am stiut”

08:51, 07.03.2024 - Dupa ce a ieșit invingatoare din "lupta" cu TAS, la revenirea in țara, Simona Halep a ținut sa transmita un mesaj pentru toți romanii care au susținut-o in tot acest timp, dupa ce la finalul anului 2022 a fost suspendata, fiind gasita pozitiv la o substanța interzisa in randul sportivilor. Iata declarațiile…

Biden denunța declarațiile „periculoase” ale lui Trump la adresa NATO: „Unda verde pentru mai mult razboi” din partea lui Putin

11:46, 12.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a denuntat duminica afirmatiile „ingrijoratoare si periculoase” facute cu o zi inainte de rivalul sau Donald Trump, care a spus ca va incuraja Rusia sa atace tarile NATO daca acestea nu isi platesc partea.


Ce parere ai despre aceasta stire?