Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacul din Florida: Un poliţist înarmat nu a intervenit, deşi se afla la locul faptei

Publicat:

, politistul in cauza, a demisionat dupa ce a fost suspendat, conform serifului . "Sunt distrus. Pur si simplu a ramas afara", a declarat seriful. El a spus ca Peterson, in varsta de 54 de ani, era politistul afiliat liceului si se afla la locul faptei, fiind inarmat si in uniforma, atunci cand a avut loc atacul. Seriful a precizat ca exista imagini video in care se vede cum Peterson (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit

22:50, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o... The post Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Inarmat cu o maceta, a injunghiat mai mulți oameni la metrou

13:20, 30.04.2024 - Un barbat inarmat cu o maceta a atacat mai multe persoane la o stație de metrou din Londra. Cel puțin cinci oameni au fost raniți și transportați la spital, nu se cunosc deocamdata date despre starea lor. Atacul nu este unul terorist Potrivit presei britanice, barbatul s-a dat jos dintr-o mașina, avand…

Netanyahu transmite condoleante la cinci zile de la atacul de la Moscova si fara a i se adresa lui Putin

14:25, 26.03.2024 - Benjamin Netanyahu a transmis marti condoleante familiilor victimelor „tragicului atac terorist" de vineri, de la o sala de concerte de langa Moscova, la cinci zile dupa un eveniment condamnat aproape imediat de comunitatea internationala, noteaza marti EFE.

Franța ridica alerta terorista la nivelul maxim, dupa atacul de la Moscova

23:06, 24.03.2024 - Consiliul de Securitate al Franței a decis ridicarea alertei teroriste la nivel maxim, dupa masacrul din Moscova, a anunțat duminica seara, premierul Gabriel Attal, intr-o postare pe platforma X.

RUSIA BREAKING NEWS: Peste 130 de morți in atacul terorist revendicat de Statul Islamic

20:06, 23.03.2024 - Rusia a raportat un atac terorist devastator, cu un bilanț tragic de cel puțin 133 de persoane decedate, inclusiv trei copii, și peste 100 de raniți. The post RUSIA BREAKING NEWS: Peste 130 de morți in atacul terorist revendicat de Statul Islamic first appeared on Informatia Zilei .

NATO și Comisia Europeana deplang morții din Moscova: 'Nimic nu poate justifica astfel de crime abominabile'

14:50, 23.03.2024 - NATO si presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au condamnat atacul de la Moscova, soldat cu 115 morti si revendicat de Statul Islamic."Condamnam fara echivoc atacurile care au vizat spectatorii de la concertele din Moscova. Nimic nu poate justifica astfel de crime abominabile.…

Atac armat și explozii la Moscova. Cel puțin 60 de oameni au fost uciși și peste 140 raniți

07:50, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, in sala de spectacole Crocus City Hall din orasul Krasnogorsk, situat la periferia Moscovei, anunța The Moscow Times. Cel puțin 60 de oameni au fost uciși de cel puțin cinci atacatori care purtau costume de camuflaj, potrivit agenției de presa TASS, citata de…

Casa Alba, despre atacul terorist din Moscova: „Nu va sfatuiesc sa faceți vreo legatura cu Ucraina”

21:50, 22.03.2024 - Statele Unite ale Americii resping, in acest moment, orice legatura cu Ucraina in ceea ce privește tragicul incident de la sala de concerte din apropierea Moscovei. Purtatorul de cuvant al Consiliului Securitatii Nationale al SUA afirma ca, momentan, nu exista niciun indiciu in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?