Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac mortal al unui rechin, în Noua Caledonie! Un turist australian și-a pierdut viața în timp ce înota

Publicat:

Barbatul in varsta de 59 de ani, inota in apropierea unui ponton de pe plaja Chateau-Royal din capitala Noumea, cand un rechin l-a atacat duminica, in jurul orei locale 16.00,  potrivit postului public de televiziune 1 TV, potrivit CNN .Doua persoane l-au adus la mal pe barbat cu un jet-ski și i s-a facut resuscitare, dar acesta nu a supraviețuit ranilor provocate de rechin.Aautoritațile au inchis plajele din Noumea, o destinație populara pentru turiștii internaționali. De asemenea, a fost activata o acțiune de eliminare a rechinilor in urma atacului.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Macron pleaca de urgenta in Noua Caledonie

16:30, 21.05.2024 - La mai mult de o saptamina de la inceputul revoltelor violente care au facut deja sase morti in Noua Caledonie, presedintele Emmanuel Macron a decis sa plece marti de urgenta in capitala Noumea. "Va pleca in aceasta seara pentru a stabili o misiune" de dialog, a anuntat purtatoarea de cuvint a guvernului,…

Emmanuel Macron merge de urgenta in Noua Caledonie, intr-o incercare de a calma spiritele in insula devastata de rebeli

15:05, 21.05.2024 - La mai mult de o saptamana de la inceputul revoltelor violente care au facut deja sase morti in Noua Caledonie, presedintele Emmanuel Macron a decis sa plece marti de urgenta in capitala Noumea, in incercarea de a pune bazele unui dialog, relateaza Le Figaro, potrivit News.ro. 

Ce se intimpla pe aeroportul din Noua Caledonie

17:45, 20.05.2024 - Aeroportul din apropierea capitalei teritoriului francez de peste mari, Noua Caledonie, unde continua revoltele, va ramine inchis pentru inca citeva zile. Aeroportul internațional din apropierea orașului Noumea va ramine inchis pentru zborurile comerciale pina joi, 23 mai, in ciuda insistențelor unor…

VIDEO Scene de razboi civil pe teritoriul Franței: Ciocniri violente intre locuitori și forțele de ordine

10:11, 17.05.2024 - Intariri ale poliției franceze au inceput sa soseasca in Noua Caledonie in cadrul unei operațiuni de amploare pentru a recaștiga controlul asupra capitalei Noumea, a declarat vineri (17 mai) cel mai inalt oficial francez din acest teritoriu insular din Pacific.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Presa din Australia anunța: Vine Duster. Va lovi in inima stilului de viața australian

12:20, 04.04.2024 - Presa din Australia anunța: Vine Duster. Va lovi in inima stilului de viața australian Cel mai cunoscut model al marcii Dacia, SUV-ul Duster, ajuns la a treia generație, va fi vandut in premiera pe piața din Australia, fiind așteptat de mai mulți ani de clienții din aceasta țara, conform analizei Profit.ro.…

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.


Ce parere ai despre aceasta stire?