Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac cu cuțitul la un liceu din Franța: Un om a fost ucis și doi au fost răniți. Atacatorul ar fi strigat „Allah Akbar”

Publicat:

O persoana a fost ucisa si doua ranite de un individ inarmat cu un cutit, vineri dimineata, la din Arras, Franța. Presupusul autor, care ar fi strigat "" in acel moment, a fost arestat, relateaza TF1.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie, atacata cu cutitul de un strain, in Centrul Vechi. SOC! Cine e barbatul

11:00, 24.04.2024 - Un caz groaznic a avut loc, marti, in Centrul Vechi din Bucuresti. O femeie care tocmai iesea dintr-un magazin a fost atacata cu cutitul de un barbat in varsta de 73 de ani. Angajatele magazinului au sunat la 112 dupa ce au vazut scenele socante. Atacatorul, un om cu probleme psihice Incidentul a avut…

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.

Copil atacat cu cuțitul de un barbat, in fața unui liceu din Galați

09:01, 05.04.2024 - Un elev a fost atacat și lovit cu cuțitul in spate de un barbat, in fața unui liceu din Galați. Atacatorul a facut scandal și in secția de poliție, iar acum este in arest preventiv pentru 30 de zile.

Cine este Mario Madalin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus in fața garii de la Frankfurt, iar acolo am ramas cu o valiza”

10:25, 02.04.2024 - Mario Madalin Dumitru s-a prezentat in la Chefi la cuțite, editia de luni, 1 aprilie, cu un preparat ce i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cu ce se ocupa tanarul care merge direct in etapa battle-urilor și ce poveste impresionanta de viata are.Concurentul are 15 ani…

Patru morti si cinci raniti intr-un atac cu cutitul in SUA, la Rockford, in Illinois

19:25, 28.03.2024 - Patru persoane, inclusiv o adolescenta, au fost ucise, iar alte cel putin cinci au fost ranite intr-un atac cu cutitul comis de catre un tanar in mai multe locuri, la Rockford, in statul Illinois, anunta politia americana, relateaza AFP.

Mai multi elevi au fost raniti intr-un atac cu cutitul intr-o scoala din Germania. Un suspect, retinut

14:21, 22.02.2024 - Mai multi elevi ai unei scoli din Wuppertal, oras din bazinului Ruhr-ului din vestul Germaniei, au fost raniti intr-un atac petrecut in incinta institutiei joi dimineata, a informat politia, anuntand ca a retinut un suspect, transmit AFP si dpa, citate de Agerpres.

Șoc in Germania: Atac brutal asupra unei școli, mai mulți elevi raniți. Poliția intervine in forța

14:10, 22.02.2024 - Cel puțin patru elevi au fost raniți la Wilhelm-Dorpfeld-Gymnasium din Wuppertal. O operațiune a trupelor speciale de poliție de amploare a fost in desfașurare.Poliția a confirmat pentru T-online  ca mai mulți elevi au fost raniți. Inițial, nu era clar cați, ultuimele date vorbesc de cinci raniți. Potrivit…

Impușcaturi in metroul din New York: un mort și cinci raniți grav | Atacatorul a fugit: "Ești cautat de cei mai buni detectivi din lume"

08:46, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?