Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac armat în București: Un individ a tras cu un pistol spre un troilebuz al RATB, rănind un călător

Publicat:

Un atac armat a avut loc, miercuri dupa-amiaza, in Capitala, un individ tragand cu un pistol cu bile spre un troleibuz al RATB, relateaza B1 TV.

Barbatul a tras cu un pistol cu bile de cauciuc de la fereastra locuinței sale, ranind un calator al troleibuzului de pe linia 77.

Ambulanța sosita la fața locului ii acorda primul ajutor victimei, poliția izoland perimetrul accidentului pentru a putea face investigații.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pieton lovit de o ambulanța, in București. Șoferul avea o alcoolemie de 0.23 mg/l in aerul expirat

10:45, 06.06.2024 - Un șofer de ambulanța, care a plecat baut in misiune, a lovit un pieton pe Calea Dorobanți, din Capitala, miercuri seara. Testul de alcoolemie efectuat de polițiști a indicat o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru șofer. Acesta s-a ales cu dosar penal in urma incidentului.

Un șofer de ambulanța, beat, a spulberat un pieton in București

09:11, 06.06.2024 - Un șofer de ambulanța a plecat beat in misiune miercuri seara pe strazile din Capitala și a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar in Sectorul 1. Dupa accident, polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și a reieșit ca avea o alcoolemie de 0.

Batalia pentru Capitala, faza pe sondaje

11:45, 12.05.2024 - Cel mai nou sondaj Sociopol prezentat de Mirel Palada il prezinta pe Nicușor Dan pe primul loc cu 37% de procente, urmat de Gabriela Firea cu 23%, Cristian Popescu Piedone cu 18%, Sebastian Burduja cu 16% si Mihai Enache cu 5%. In pofida cifrelor, Piedone spune ca finala se va da intre el si Sebastian…

Ambulanța lovita de tramvai in București

13:30, 24.04.2024 - O ambulanța din Calarași care transporta un pacient la spital a fost lovita de un tramvai, pe șoseaua Ștefan cel Mare din Capitala. Circulația tramvaielor in zona, pe ambele sensuri, a fost blocata. Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanța din cadrul SAJ Calarași, miercuri, in apropierea Pietii Obor din…

Accident in București: Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta, aproape de Piata Obor

11:30, 24.04.2024 - Circulatia este ingreunata pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, dupa ce un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta.Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanța din cadrul SAJ Calarași, miercuri, in apropierea Pietii Obor din Capitala.

O alta poveste a medicilor: Cum au salvat viața unui om, plecand de urgența din București la Brașov

20:40, 14.04.2024 - Un barbat care s-a inecat cu mancare, intr-un restaurant din Brasov, a fost salvat dupa interventia echipajului de la Ambulanta, care l-a resuscitat, si dupa ce medici de la Institutul ”Marius Nasta” din Bucuresti au indepartat din plaman resturile alimentare. Medicii din Capitala au mers la Brasov…

‘Tramvaiul-ambulanta’, ciudatenia din Bucuresti de care sigur nu aveai habar. Unde te poti plimba cu el?

11:10, 10.04.2024 - Știați ca in Capitala exista un ‘tramvai-ambulanta’? Mulți bucureșteni habar nu aveau ca exista așa ceva in orașul lor. Unde va puteți plimba cu el? Unde va puteți plimba cu ‘tramvaiul-ambulanta’? „Tramvaiul-ambulanța” exista și chiar circula pe strazile din București! Totuși, este o ambulanța reala,…

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?