Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astra vs West Ham United/ Campioana Romaniei lupta pentru un loc in grupele Europa League

Publicat:

o va infrunta pe , in prima mansa a play-off-ului , intr-o reeditare a confruntarii de anul trecut, din turul 3 preliminar al aceleiasi competitii. Partida se va disputa pe stadionul din Giurgiu si va incepe la ora 21:15. Meciul va fi transmis in direct la si pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atalanta - Leverkusen, finala Europa League cu Istvan Kovacs la centru » Echipele probabile + cote

23:36, 21.05.2024 - Atalanta și Bayer Leverkusen se vor intalni astazi, de la 22:00, in finala Europa League. Meciul se va juca pe stadionul Aviva, din Dublin, și va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și pa tv pe Pro Arena. Partida va fi arbitrata de Istvan Kovacs, arbitrul numarul #1 al Romaniei. Acesta va…

LiveBlog Dinamo - Csikszereda, in barajul de promovare/menținere in SuperLiga Romaniei / Avem echipele de start

19:30, 20.05.2024 - Dinamo București și Csikszereda se lupta pentru un loc in viitorul sezon al SuperLigii Romaniei. Meciul tur are loc pe Arena Naționala din București. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Sold-out la meciul crucial din play-out » Cați suporteri sunt așteptați pe stadion

22:20, 05.05.2024 - UTA - FCU Craiova, in etapa #8 din play-out-ul Superligii, se va disputa cu casa inchisa. Partida are loc luni, pe 6 aprilie, de la ora 18:00. Toate biletele puse la dispoziție pentru meciul de la Arad au fost deja vandute. Vor fi prezenți aproximativ 11.000 de spectatori la partida cu mari implicații…

Antonio, atacantul lui West Ham, dupa meciul cu Leverkusen: Am jucat impotriva a 14 adversari

17:45, 19.04.2024 - Atacantul lui West Ham United, Michail Antonio, a criticat arbitrajul din meciul de joi din sferturile de finala ale Europa League cu Bayer Leverkusen și a declarat ca echipa sa "a jucat impotriva a 14 adversari", potrivit mediafax.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Universitatea Craiova – Meciul care poate ucide sau relansa lupta la titlu / Echipele de start

19:50, 07.04.2024 - FCSB și Universitatea Craiova se intalnesc duminica in cea mai interesanta partida a rundei. O victorie a gazdelor ii duce la zece puncte de locul secund, in timp ce un succes al oltenilor ar relansa lupta pentru titlu. Meciul va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Un nou meci important pentru SCM Poli, care lupta pentru salvarea de la retrogradare

10:05, 06.04.2024 - Handbaliștii alb-violeti primesc vizita formației Potaissa Turda, in etapa a XXII-a a Ligii Naționale. Partida va avea loc la sala UVT (strada Oituz), duminica, 7 aprilie, de la ora 17.30. Banatenii vin dupa succesul extrem de necesar de la Sighișoara (28-24), primul obținut sub comanda lui Pero Milosevic,…

LiveBLOG Sorana Cirstea - Jasmine Paolini, in semifinalele WTA Dubai / Meciul incepe la 14:30

14:15, 23.02.2024 - ​Sorana Cirstea se afla la o singura victorie distanța de cea mai buna clasare a carierei, sportiva noastra urmand sa o intalneasca pe Jasmine Paolini in semifinalele turneului „WTA 1000” de la Dubai. Partida este transmisa in direct pe DigiSport 2 și LiveBLOG pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?