Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi este ziua de naștere a Andrei Bălan. Ce mesaj a transmis artista

Publicat:

Astazi este ziua de naștere a . Artista a implinit 34 de ani și marturisește ca este o femeie fericita și implinita. Este casatorita cu actorul și au impreuna o fetița superba. De ziua ei, a postat imagini cu familia ei, pe contul de socializare, alaturi ce care a scris un mesaj, in care le mulțumește tuturor pentru susținere și mesajele frumoase. ” Am avut vise si am crezut in ele.  Nu am stiut drumul, ci destinatia si viata m-a adus sa fiu implinita si fericita alaturi de familia mea.  Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase de azi ??❤️???”,  este mesajul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

William si Kate multumesc publicului pentru mesajele primite de ziua de nastere a fiului lor Louis

17:00, 23.04.2024 - Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, au multumit publicului pentru mesajele trimise marti cu ocazia celei de-a sasea aniversari a fiului lor Louis, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Mihai Gainușa a spus de ce participa la „Asia Express”: „Un prilej sa le arat mai tinerelor generații, ca noi, cei din X, am crescut mai mult pe afara”

17:00, 04.03.2024 - Mihai Gainușa participa la „Asia Express” alaturi de colega lui de la radio, Oana Paraschiv. Fostul prezentator de la „Cronica Carcotașilor” a spus care a fost motivul pentru care a acceptat sa participe la show-ul de la Antena 1.Vestea ca Mihai Gainușa participa la „Asia Express” a luat pe toata lumea…

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Ana Bodea, urare speciala pentru iubitul ei, de ziua de naștere. Ce i-a transmis actrița lui Valentin Butnaru: ”Iți mulțumesc ca exiști!” / VIDEO

13:30, 16.02.2024 - Ana Bodea și Valentin Butnaru au parte de o relație frumoasa, iar acum, actrița i-a facut o supriza chiar pe rețelele de socializare. De ziua prezentatorului TV, actrița a publicat un videoclip cu ei doi, aflați in mai multe ipostaze romantice, impreuna cu un text emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?