Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asia Express, 7 noiembrie 2021. Irina Fodor, Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, apariție spectaculoasă în costume de baie

Publicat:

de Amuleta din Iordania a venit cu o mulțime de surprize pentru cele doua echipe care s-au calificat, dar și pentru telespectatori. , Estera, și au facut spectacol in cele mai provocatoare costume de baie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Irina Fodor pune in joc o noua amuleta! Ce provocare au primit jurații: ”Nu cred” / VIDEO

22:01, 03.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Chefi la cuțite aduce o mulțime de surprize, atat pentru telespectatori, cat și pentru jurați. Irina Fodor i-a anunțat pe chefi despre miza pusa in joc, iar atunci a inceput adevarata „lupta” pentru caștig.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Ce amuleta a pregatit Irina Fodor. Cine jurizeaza preparatele chefilor: „Mi-e groaza!”

21:01, 03.04.2024 - In ediția 8 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2024, Irina Fodor a pregatit o noua amuleta spectaculoasa pentru chefi. Cand au auzit cine o sa deguste din preparatele lor, celor patru jurați nu le-a venit sa creada.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Amuleta importanta anunțata de Irina Fodor. Cine va degusta preparatele: ”„Ma doare capul” / VIDEO

22:06, 20.03.2024 - In a treia ediție de la Chefi la cuțite, Irina Fodor a anunțat o amuleta importanta pentru cei patru jurați. Invitatul care le va degusta preparatele acestora este o persoana cu gusturi fine și multa experiența in buatarie.

Lidia Buble, dezamagita dupa ce a vazut montajul de la „Asia Express”: „Pe televizor se pun doar numite faze, secvențe”. Sora ei a inceput sa planga

13:55, 05.03.2024 - Lidia Buble, in varsta de 30 de ani, considera ca a fost judecata pe nedrept, dupa ce a participat la „Asia Express”. Artista a facut echipa cu sora ei, iar Estera a fost foarte afectata de comentariile negative.In sezonul 4 al emisiunii „Asia express”, Lidia Buble a facut echipa cu sora sa, Estera…

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.


Ce parere ai despre aceasta stire?