Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ASEAN avertizează asupra riscului de escaladare a tensiunilor din Strâmtoarea Taiwan

Publicat:

ASEAN avertizeaza asupra riscului de escaladare a tensiunilor din care ar putea provoca "o eroare de calcul, o confruntare grava, conflicte deschise si consecinte imprevizibile intre marile puteri", scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militari francezi in Ucraina: Rusia avertizeaza ca vor fi ținte legitime

13:36, 08.05.2024 - Rusia a avertizat miercuri Franta ca, daca presedintele Emmanuel Macron va trimite trupe in Ucraina, atunci acestea vor fi vazute ca tinte legitime de catre armata rusa, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

ONU avertizeaza: „O operațiune israeliana in Rafah ar insemna un macel al civililor”

16:26, 03.05.2024 - O incursiune israeliana in Rafah ar pune in pericol vietile a sute de mii de locuitori din Gaza si ar fi o lovitura incredibila pentru operatiunile umanitare in intreaga enclava palestiniana, a declarat vineri un purtator de cuvant al biroului umanitar al ONU, Jens Laerke, informeaza Reuters.

Șefa Consiliului Federatiei Rusiei avertizeaza europenii ca „vor pierde mai mult decat pierdem noi” daca ii sunt confiscate activele

10:50, 23.04.2024 - O aliata a presedintelui Vladimir Putin a avertizat marti Europa ca a intocmit deja legislatie pentru a raspunde daca active ruse in valoare de aproape 300 de miliarde de dolari vor fi confiscate de Occident si utilizate pentru a ajuta Ucraina, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Liderii G7 condamna Iranul si avertizeaza asupra riscului unei escaladari - Declarația semnata de marile puteri ale lumii

21:15, 14.04.2024 - Liderii tarilor G7 - grupul ce reuneste cele mai puternice economii democratice ale lumii - au condamnat duminica atacul Iranului asupra Israelului si au promis ca vor depune eforturi pentru a incerca sa previna o "escaladare regionala incontrolabila" in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters, conform…

ONU avertizeaza: „Mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta”

09:31, 11.04.2024 - Șeful agenției ONU pentru clima spune ca mai avem la dispoziție doar doi ani pentru a ne salva planeta. El face apel la guverne, bancile de dezvoltare și oamenii de afaceri sa redirecționeze sume uriașe acestui scop, transmite Reuters.

Statele Unite intervin in Caucaz: Blinken avertizeaza Azerbaidjanul asupra tensiunilor cu Armenia

22:46, 03.04.2024 - Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a discutat miercuri cu presedintele Azerbaidjanului Ilham Aliev despre importanta avansarii procesului de pace cu Armenia, subliniind ca "nimic nu justifica o crestere a tensiunilor la granita" cu aceasta tara, potrivit unui comunicat difuzat de Departamentul…

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?